Як виглядає день “типового росіянина”

12:00  |  23.04.2022
матрьошка

Україна завжди була веселою нацією — попри всі труднощі, які їй доводилося проходити. Це не перша війна з росією, адже відколи з’явилася Москва — українці час від часу зіштовхуються з нелюдським ставленням до себе. Одначе, в найгірших ситуаціях ми не втрачаємо надії. Як казала колись Леся Українка — “Щоб не плакать — я сміялась”, і ці слова стали гаслом українського духу. Сьогодні ми озброїмося сміхом та поринемо в день “типового росіянина” — того самого, який підтримує війну в Україні та вірить в байки про бандерівців-нацистів.

Ранок

Ранок росіянина починається не з чого-небудь, а з перегляду новин про “загнивающий Запад” та Україну. Оскільки у власній країні проблем немає, якщо, звісно, не враховувати низькі зарплати, відсутність благоустрою в містах та неякісну медицину. Можна тішитись новинами про те, як все погано десь за кордоном.

На сніданок справжній патріот росії може з’їсти бутерброди, на яких старанно вималює майонезом літеру “Z”. Зазначимо, що подібна символіка має всі шанси стати другою свастикою. Світові компанії вже відмовляються від використання літери “Z” у назвах. Так, компанія Samsung відмовилася від букви Z у назві смартфонів Z Fold 3, а також Z Flip 3 через використання цього символа російськими окупантами. У Естонії та Латвії смартфони продають з новим брендингом.

Після ситного сніданку росіянин відправляється на роботу, втім перед тим йому може подзвонити син з України, щоб дізнатися, що б таке вкрасти в домі українця. Зазвичай, популярністю користуються блендери, плазми, валюта та навіть банка нутели, не гребують росіяни і чужим одягом.

Після дзвінка задоволений громадянин РФ піде працювати, а в душі його будуть співати від щастя пташки, адже син привезе безліч награбованого добра. Однак сумна реальність буває такою, що привозять сина в чорному мішку, а батько й мати щиро обурюються, що в мішку немає блендера і довгоочікуваної плазми.

Читайте також: Самогубства, зради, розстріли: життя дружин відомих диктаторів. Частина 1

“Мама я в плену”

Десь в обідню перерву мама російського солдата відходить покурити і отримує неочікуваний дзвінок. Боязким голосом з трубки звучить знайомий голос старшого сина, а далі всім знайоме — “Мама я в плену”. У відповідь на це мама розуміє, що блендера не буде, та й плазми теж, тож, сумно кивнувши, вона кидає трубку і йде жалітися колегам по роботі.

Після невдачі сина на мародерському фронті, мати з батьком підуть дивитися чергову порцію новин про “бідну Україну”, з якої син мав привезти омріяну банку нутели. По телебаченню покажуть страшну правду — виявляється, що якщо в Україні російський нелюд не зможе вимовити слова “Паляниця”, що означає “Клубника”, то отримає кулю в лоб.

Усвідомивши страшну реальність, батьки починають наполегливо дзвонити до сина з проханням купити 100 доларів, бо курс рубля в росії впевнено катиться в Маріанську впадину. Одначе, вони все одно лишаються справжніми патріотами, а ще санкції для них нічого не змінять — за кордон вони не літали, в магазинах не одягалися, бургери не їли, а замість туалетного паперу і газетку можуть використати, бо вони ж діти 90-тих.

Читайте також: Ворота часу: 1939 як 2022 — Гітлер як Путін

Вечірня Чорнобаївка

Після важкої роботи і обмивання кісток колегам росіянин повернеться додому. Проходячи повз брудну вулицю, він викине цигарку на землю, навіть якщо смітник знаходиться в п’яти кроках від нього. На вечерю обов’язково вип’є 100 грам горілки і з’їсть патріотичний бутерброд.

Після цього сяде перед телевізором і дізнається про містичну Чорнобаївку, де зібралися всі відьми і сатаністи світу, щоб перемогти російську армію. Коли до сусіда приїде “груз 200”, він скаже, щоб той тримався і пишався своїм чадом, бо він захищав “Великую родину”. Від кого саме захищав, росіяни точно не знають — чи то від націоналістів-нацистів, чи то від бандерівців, чи то від сатаністів.

Батьки сина “Мама я в плену” теж будуть чекати свого “грузу 200” і радісно ним вихвалятимуться перед сусідами, бо їхня дитина теж померла за “Родіну”. Важкий день доходить до логічного завершення — дізнавшись про всі “перемоги” РФ на дипломатичному і військовому фронті, патріот своєї країни зі спокійною душею ляже спати. У снах він бачитиме солодкі мрії про своє майбутнє — мертвий син з блендером та м’ясорубкою, банка нутели і асфальтована дорога до села. Завтра почнеться новий день.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: