Причепурити друга: де у столиці підстригти хвостатого

17:00  |  07.07.2022
коргі

Під час війни тварини потребують такої ж турботи, як і раніше. Щоб улюбленець виглядав охайно, варто час від часу тішити хвостика улюбленими процедурами у грумінг-салоні. Тут про вашого улюбленця подбають, приведуть до ладу та покращать емоційний стан. Розповідаємо, де в Києві можна скористатися послугами грумера.

VOG DOG | Грумінг салон

VOG DOG | Грумінг салон — це ціла мережа салонів краси для домашніх улюбленців. Знайти мережу VOG DOG можна у різних районах столиці: Печерськ, Печерськ-2, Солом’янка, Троєщина, Політех та Крюківщина. Власниця мережі свої заклади називає б’юті-баром, адже тут пухнастики не просто отримують необхідні послуги, але й турботу та любов від спеціалістів.

До слова, салон веде базу даних про кожну тварину, фіксує його захворювання та особливості. Крім стрижки, для тварини можна отримати і консультацію фахівця, щоб дізнатися, як правильно доглядати за шерстю та шкірою собаки чи кота.

Читайте також: «А Пушкин вам что сделал?»: 8 корисних застосунків для мешканців столиці

11 DOGS

11 DOGS — затишний грумінг-салон в Печерському районі, за адресою вулиця Іоанна Павла ІІ, 11. Команда фахівців відновила свою роботу нещодавно і вже активно причепурює столичних собак, котів та інших тварин.

Тут можна покупати, зробити комплексну чи гігієнічну стрижку улюбленцю, а також унікальну процедуру — озонотерапію (це профілактика багатьох дерматологічних проблем для Вашого улюбленця). До слова, тут собака може поборотися за титул переможця на виставковому грумінгу.

Хвіст Хаб

Хвіст Хаб дотримується стандартів етичного грумінгу. Власне, Хвіст Хаб і є першим в Україні салоном етичного грумінгу. Спеціалісти звертають увагу не тільки на стрижку, але й на комфортне перебування улюбленця, щоб майбутні стрижки не викликали у нього переляку чи навіть фобії. Заклад розташований за адресою м. Київ, вул. Зарічна 3а. Також можна знайти його і на вул. Тютюнника, 28а (ЖК Cardinal).

Читайте також: Дефіцит туалетів, матраци з клопами, залицяння Берії: закулісся Ялтинської конференції очима дочок глав держав

Фабрика пухнастих зірок

Фабрика пухнастих зірок — цей салон має безперечну перевагу перед іншими завдяки послузі під назвою “зоотаксі”. Так, господар може забронювати послугу, в призначений час до нього приїде водій, вашу собаку з комфортом та без стресу доставлять до грумінгу, а після всіх процедур привезуть красунчика додому.

Власниця салону та, по сумісництву, головний грумер Олівія сама є собачницею із 25-річним стажем, яка знає, як правильно попіклуватися про Вашого пухнастика. До слова, причепурити у салоні можна навіть лиса. Знаходиться заклад за адресою вулиця Сім’ї Крістерів, 20, ЖК Варшавський Мікрорайон.

Barkery

Давно мріяли не тільки привести до ладу улюбленця, але ще й встигнути відпочити за цей час? Салон Barkery — ідеальне місце для цього, адже це концептуальний простір для людей і тварин. Заклад поєднує в собі сучасний грумінг, кафе, де можна випити чашку латте, та зоошоп, щоб придбати нову іграшку тварині. До речі, для клієнтів тут діє приємний бонус — знижка на грумінг 10% підписникам у соцмережах instagram/facebook. Barkery розташований за адресою вулиця Метрологічна, 13. Всі фахівці в закладі мають вагомий досвід, зокрема 10 років стажу роботи з хвостиками.

Bruno Groom

Bruno Groom вже понад п’ять років робить тварин щасливими та охайними. Серед плюсів можна назвати спецпроцедеру під назвою “Експреслинька”. Такий формат чудово підійде для господарів, які хочуть полегшити спекотні будні пухнастика. Собака не тільки скидає зайву шерсть, але й комфортніше переносить спеку. Заклад знаходиться на Троєщині (вулиця Закревського, 103) та Оболонь (вулиця Гайдая, 6).

Читайте також: Повернення Почайни: як виглядатиме втрачене русло та новостворений парк

Barber Pet

Barber Pet — невеликий затишний простір для спа-процедур вашого улюбленця. Заклад розташований одразу у двох локаціях для зручності клієнтів. Перший знаходиться за адресою Мечникова 7, другий — Дніпровська набережна, 18а. Записатися на прийом можна онлайн. До слова, Barber Pet у своїх соцмережах ділиться корисними лайфхаками, зокрема і про те, як правильно підстригти собаку самостійно, якщо ви не маєте можливості зробити це у професіонала. Barber Pet використовує професійну косметику та дбає про здоров’я тварин.

MasterZoo

MasterZoo — це ціла мережа якісних грумінгів по всій Україні. Знайти їх можна, крім Києва, ще у Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові та Сумах. В салоні улюбленцю підберуть необхідну процедуру та простежать, щоб її виконання пройшло без паніки для тварини. В MasterZoo обслуговують понад 100 порід собак — як маленьких, так і великих. У столиці грумінг знаходиться відразу за трьома адресами — ТРЦ «Dream Town», просп. Оболонський, 21-Б, вул. Велика Васильківська, 49 та ТЦ «Novus», зоомаркет «MasterZoo» на просп. Миколи Бажана, 8.

Ми відбрали найкращі 8 грумінгів столиці, відштовхуючись від оцінок реальних користувачів. Сподіваємося, що ця підбірка буде для вас корисною. У коментарях пишіть, де ви приводите до ладу своїх улюбленців у столиці.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: