Відпочинок біля озера закінчився різаниною: у Києві затримали чоловіка

19:45  |  10.09.2024
Відпочинок біля озера закінчився різаниною: у Києві затримали чоловіка

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Під час конфлікту між чоловіками розпочалась бійка, у результаті якої фігурант дістав з кишені ніж та вдарив потерпілого у живіт. Зловмиснику повідомлено про підозру за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що у медичному закладі знаходиться 37-річний чоловік із ножовим пораненням.

Останній повідомив лікарям, що поранення отримав під час бійки із невідомим біля озера на вулиці Вишгородській. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група та оперативники.

Надалі правохоронці з’ясували, що на літньому майданчику між двома компаніями відпочивальників виник конфлікт.

Згодом, два чоловіки з різних компаній розпочали бійку, у ході якої фігурант дістав з кишені ніж та вдарив потерпілого у живіт. Медики госпіталізували чоловіка, а оперативники у ході розшукових заходів затримали 48-річного місцевого мешканця.

Слідчі, за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури міста Києва, повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: