Війна може тривати до кінця року і довше, — представник ГУР

13:00  |  27.05.2022
війна

Представник ГУР Вадим Скібіцький вважає, що путін готовий вести довготривалу війну проти України. На його думку, війна може тривати щонайменше до кінця 2022 року.

Джерело: представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в інтерв’ю «Крим.Реалії» – проєкту «Радіо Свобода«.

«путін не відмовляється від своїх планів. Ця війна буде затягуватися. Наскільки буде затягнута активна фаза, це буде вересень місяць чи це буде жовтень, чи це буде до кінця року. Це залежить від нашого спротиву, від стану наших сил оборони і від тої допомоги яку нам надають.

Зараз наводять багато дат. 11 вересня в росії єдиний день голосування. До цієї дати прив’язують можливість проведення референдуму або інших заходів на окупованих територіях. 7 жовтня день народження Путіна, йому 70 років і всі будуть говорити про те, що військові захочуть зробити йому подарунок. Під кінець року, взимку буде холодно, і кажуть, що Україна піде на переговорний процес», – говорить Вадим Скібіцький, представник Головного Управління розвідки Міноборони України.

Читайте також: росія не розуміє, що робити із захопленими територіями України

За словами представника ГУР, різні кола намагалися переконати путіна не починати війну, але їм це не вдалося. путін планує керувати рф до кінця своїх днів.

Крім того, українська розвідка фіксує, що на окупованих територіях російська армія мінує дороги та мости. Окупанти роблять це для того, щоб зайняти оборону і не допустити контр наступальних дій української армії.

Раніше ми писали, що дві країни виступили проти прискореного процесу вступу України в ЄС

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: