росія не розуміє, що робити із захопленими територіями України

17:02  |  14.05.2022
Маріуполь

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко заявив, що у російської федерації наразі немає розуміння щодо того, що робити із захопленими українськими територіями.

Джерело: Вадим Денисенко у ефірі телеканалу «Прямий».

«Фактично щодня ми бачимо чи то на Донбасі, чи то на Херсонщині когось із високопосадовців рф. Судячи з усього, вони їздять сюди, щоб зробити певні висновки з того, що робити далі з цими територіями, поки якогось рішення у москві не прийнято», — сказав політик.

Також Денисенко додав, що є розуміння того, що багато хто схиляється і схиляє президента рф путіна до думки про анексію цих територій.

«І очевидно, що йому теж це було б найбільш приємно, але поки рішень про анексію будь-яких територій вони не прийняли. Бо розуміють, що це різко погіршує переговорний процес, і фактично, велика частина країн може просто вийти із переговорного процесу, як тільки буде оголошено про початок анексії», — заявив радник міністра.

Нагадаємо, у столиці розробили план оборони на випадок повторного наступу, врахувавши усі недоліки й прорахунки під час такого наступу на початку війни.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: