росія без путіна: у Литві відбулася секретна конференція

20:00  |  27.05.2022
птн

У Литві відбулася секретна конференція, за попередньою інформацією на цій зустрічі обговорювали три сценарії, за яких президент рф путін може залишитися без влади через своє рішення вести війну проти України.

Джерело: Bild.

За інформацією видання, на зустріч приїхали близько 70 учасників — це колишні провідні політики, експерти, журналісти та правозахисники, в тому числі росіяни, які давно живуть за кордоном. За словами кореспондента видання особи присутні на зустрічі відкрито критикували путіна.

Крім того, учасники обговорювали три можливі сценарії «депутінізації».

Перший сценарій: «росія стане великою Україною». Тріщини в режимі призводять до кінця нинішнього режиму, проводяться демократичні вибори і росія розвивається по українському шляху. Але це вкрай малоймовірно.

Читайте також: Борис Джонсон запропонував Володимиру Зеленському створити альтернативу ЄС

Другий сценарій: путіна скидають його генерали в армії та спецслужбах, а на зміну приходить новий, менш войовничий режим. Присутні також бачать у цьому можливість для росії.

«Будь-які зміни – це крок вперед у нинішній ситуації», – сказав один із учасників конференції.

Третій сценарій: «повстання знизу». Якщо «неосвічені маси» повстануть проти режиму зі страху, відчаю та бідності, виникнуть умови, подібні до війни, почнуться вуличні бої в усіх містах, а росія розпадеться на багато республік.

Раніше ми писали, що дві країни виступили проти прискореного процесу вступу України в ЄС

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: