Прапор України, що майорів над Азовсталлю тепер у музеї

17:40  |  04.06.2022
прапор

Начальник ГУР МО України передав до експозиції “Україна – розп’яття” Державний Прапор України, що майорів над “Азовсталлю”. Експозицію розгорнуто у Національному музеї історії України у Другій світовій війні.

Джерело: ГУР.

Щоб передати на довічне зберігання реліквію, що невдовзі стане титульним експонатом музейної колекції свідчень російсько-української війни, разом із генерал-майором Кирилом Будановим до музею завітали захисники Маріуполя.

Зазначена реліквія – це Державний Прапор України, що майорів над “Азовсталлю” та, як і поранені воїни, був урятований із пекла сталеварні.

Читайте також: У столиці затримали чоловіка, який фотографував військову техніку

Під час церемонії передачі Прапора керівник вітчизняної воєнної розвідки висловив упевненість, що настане час, коли цей прапор, уже як музейний експонат, знову побуває у вільному українському місті Маріуполь.

На заході були й дружини оборонців Міста-героя – тих, хто дотепер у полоні. Неймовірну силу духу та незламності випромінюють ці мужні жінки. Вони сповнені наснаги й упевненості, вони борються й боротимуться за своїх чоловіків-героїв.

Раніше ми писали, що у столиці спіймали п’яного водія, який перевищив норму алкоголю в понад 25 разів

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: