Підлив антисептик у чай: у Києві батьків підлітка притягли до відповідальності за булінг

13:35  |  05.10.2022
поліція

У Києві правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності батьків учня, який знущався з однокласника.

Джерело: Поліція Києва

Восьмикласник протягом тривалого часу принижував та ображав свого однолітка, а остання витівка порушника загрожувала здоров'ю 13-річного школяра. Ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду з дітьми, а на батьків склали адміністративний протокол.

До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її малолітньому сину в школі однокласник підлив у чай антисептик. Зі слів жінки, хлопець протягом тривалого часу цькує та б'є її дитину, а також псує речі. Співробітники сектору ювенальної превенції негайно прибули до школи для перевірки інформації та з'ясування всіх обставин.

Правоохоронці поспілкувалися з дітьми та вчителями, які підтвердили факт у восьмикласника відносно однолітка, а також і те, що він неодноразово ображав інших своїх однокласників. Ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду з дітьми та вчителями, а на батьків хлопця склали адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 173–4 Кодексу України про адміністративні правопорушення — булінг (цькування) учасника освітнього процесу.

Міру покарання для батьків малолітнього порушника визначить суд.

Раніше ми писали, що у Солом'янському районі 160-річну яблуню планують оголосити ботанічною пам'яткою природи місцевого значення «Райська яблуня».

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: