Огляд новобудов Києва: ЖК Брістоль комфорт-класу біля метро Деміївська

07:20  |  24.03.2018
ЖК Брістоль Київ
PR

Київ – сучасне динамічне місто, де щороку з’являються новобудови комфорт-класу, а попит населення на житло тільки зростає. Цьому сприяють новітні технології будівництва та просторі оселі, що дозволяють власникам створювати свій власний комфорт.

Будівництво майже завершено

ЖК Брістоль Київ

ЖК Брістоль на 19 березня 2018 року

Розташований неподалік від центру, комплекс відкриває безліч перспектив для інвесторів, сімейних пар, студентів і навіть пенсіонерів. Будівельна адреса об’єкта – проспект Валерія Лобановського, 146-б. Ця територія відрізняється значною кількістю навчальних закладів, центрів дитячого розвитку, магазинів та супермаркетів. Якщо рухатися пішки, за 10 хвилин звідси можна дістатися до станції метро «Деміївська». У безпосередній близькості від новобудови – зупинки громадського транспорту «Московська площа» та «Деміївський ринок».

У зведенні 25-поверхового будинку кращі фахівці столиці обрали:

  • монолітно-каркасну технологію будівництва, що дозволяє швидко виконувати найскладніші етапи зведення (передусім, ідеться про правильне укладання спеціальної суміші в опалубки та формування сталевого каркасу);

  • сучасні матеріали, якість яких підтверджують відповідні сертифікати;

  • професійне обладнання, що сприяє максимально точним математичним розрахункам (у цьому випадку можливість похибок дорівнює нулю);

  • панорамні енергозберігаючі вікна та протипожежні двері.

Усі роботи, за словами забудовників, триватимуть до другого кварталу 2018 року. То ж у вас ще є час обрати квартиру мрії.

Читайте також огляд інших об’єктів від забудовника Riverside Development:

Просторі квартири для кожного

Мінімальна площа однокімнатних квартир у ЖК BRISTOL становить 49 квадратів, а максимальна – 69 кв. м. Для правильного розмежування суспільної та приватної зони цього більше, ніж досить! Єдиний простір, за бажанням власників нерухомості, можна поділити на кілька кімнат, обладнати студію або взагалі залишити незмінним. Враховуючи якісне виконання робіт із утеплення та звукоізоляції поверхонь, в таких квартирах ви неодмінно відчуватимете комфорт.

Двокімнатні квартири із загальною площею від 71 до 81 кв. м – гідний варіант для життя великої родини. Просторі лоджії, кухні, вітальні та спальні – лише частина переваг тутешнього житла.

Комерційна нерухомість у ЖК Брістоль представлена просторими приміщеннями на першому поверсі. Враховуючи транспортну та соціальну інфраструктуру Голосіївського району, прибутковими тут можуть стати продуктові магазини, салони краси, стоматологічні кабінети, перукарні, сервіс-центри та навіть заклади швидкого харчування.

Територія суцільного комфорту

ЖК Bristol Comfort House Киев

Що ще може спонукати українців придбати житло в новому комплексі? Серед інших переваг – прибудинкова територія з великою кількістю рослин, а також майданчики для сімейного відпочинку, дитячих розваг та занять спортом. А якщо ви дбаєте не лише про власний добробут, а й про безпеку авто – до ваших послуг – підземний паркінг на 21 місце.

Детальніше з етапами будівництва та можливими варіантами перепланувань житлових помешкань можна ознайомитися у відділі продажу ЖК BRISTOL Comfort House. Кращі пропозиції за кращими цінами тут доступні кожному!

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: