У Києві затримали чоловіка, який обікрав медсестру лікарні

16:31  |  02.10.2024
У Києві затримали чоловіка, який обікрав медсестру лікарні

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник під виглядом відвідувача зайшов до приміщення медзакладу та з незачиненої ординаторської поцупив гаманець працівниці з грішми та дорогоцінною каблучкою. Правоохоронці розшукали та затримали підозрюваного на території іншої лікарні, куди він згодом прийшов із наміром скоїти черговий злочин.

Джерело: Поліція Києва

До чергової частини Шевченківського управління поліції звернулась працівниця медичного закладу та повідомила, що під час чергування з ординаторської невідомий викрав у неї гаманець з грішми та каблучкою.

Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, до вчинення злочину причетний неодноразово судимий 35-річний уродженець Дніпропетровщини, який тільки нещодавно приїхав до столиці:

«Зловмисник під виглядом відвідувача зайшов до лікарні, де з незачиненої ординаторської поцупив гаманець з грішми та дорогоцінною каблучкою медсестри, після чого втік з місця скоєння злочину. За результатами оперативних заходів ми розшукали фігуранта на території іншої лікарні, куди він прийшов із наміром вчинити черговий злочин».

Слідчі затримали порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – це крадіжка вчинена в умовах воєнного стану.

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: