У Києві внаслідок ДТП загинула жінка та постраждало 16 людей, серед яких 12-річний хлопчик

16:33  |  17.09.2024
У Києві внаслідок ДТП загинула жінка та постраждало 16 людей, серед яких 12-річний хлопчик

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Потерпілі віком від 12 до 67 років, всі вони доставлені до медичних закладів з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості. Поліцейські продовжують працювати на місці події.

Джерело: Поліція Києва

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на Столичному шосе надійшло до поліції сьогодні о 12:35.

Попередньо встановлено, що 44-річна кермувальниця Ford, виїхала з другорядної дороги та повернула ліворуч, не надавши перевагу у русі маршрутному мікроавтобусу Mersedes сполученням «Демівщина-Київ», внаслідок чого відбулось зіткнення з подальшим перекиданням мікроавтобуса.

Водійка легковика від отриманих травм загинула на місці події, а водій Mersedes та 16 пасажирів, серед яких 12-річний хлопчик травмувались.

Постраждалі – віком від 12 до 67 років, всі вони госпіталізовані до медичних закладів з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони причинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: