Робота як місія: куміри воєнного часу, що надихають українців

13:37  |  30.03.2022

Вони воюють — кожен на своєму фронті і неминуче наближають Україну до перемоги. Понад місяць Незламності народні улюбленці надихають своїми відеозверненнями і ефірами. Хто вони, чим заслужили захоплення, повагу і довіру — про це далі.

Президент і Верховний Головнокомандувач ЗС України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський

Його обличчя на обкладинках світових видань, вже більше місяця він ключова фігура українського та світового медіапростору.

Українці об’єдналися на чолі із Зеленським, чекають його відеозвернень і неймовірно йому довіряють. В найкритичніший момент він залишився з народом і відстоює майбутнє своєї країни, з першого дня війни демонструючи українцям і всьому світові стійкість духу і віру в нашу перемогу.

Найзатятіші скептики і критики його політики тепер підтримують і поважають, більш того — пишаються своїм Президентом. Зараз, без перебільшення можна стверджувати, що такого главу держави мріють мати багато країн світу.

Спокійний і впевнений Олексій Арестович

Олексій Арестович

Радника Президента України Олексія Арестовича на разі знають чи не всі українці. Його оксамитовий голос не просто констатує поточну ситуацію на фронті, а навчає, як треба до неї відноситись, щоб зберігати власне психічне здоров’я і стійкість духу. Не дарма ж його з перших днів війни назвали «головним заспокійливим» країни. Навіть, сам Олексій у своєму акаунті іронізує щодо власної манери подачі інформації.

Театральний і кіноактор, розвідник, політичний експерт і експерт з воєнної психології, чималий досвід у цих професіях прийшлися Арестовичу в нагоді у виконанні своєї основної місії подавати будь-яку інформацію у заспокійливому ключі і без негативу.

Читайте також: https://my-kiev.com/city/golubi-vbivtsi-ta-nemovlyata-natsisti-top-10-najbezgluzdishih-fejkiv-vid-roszmi-54747.html

Найпозитивніший Віталій Кім

Якщо Арестович — потужне «заспокійливе» для українців, то Кім це оптимізм, гумор і енергія нашої боротьби.

«Доброго ранку, ми за України», — таке привітання очікують українці від харизматичного губернатора Миколаївської області кожного дня. Його відеозвернення дають відчуття легкості і позитиву, а самобутнє почуття гумору, здається, стало легендарним. Завжди позитивно, незважаючи на «забарвлення» новини і дуже по-народному Віталій Кім розповідає про поточну ситуацію на Миколаївщині.

Декілька цитат Віталія Кіма, які вже стали легендарними: «Не треба нервуватись, треба їсти», «Все, що переміщується — це безкоштовно нам везуть. Забираємо», «Я поголився. Я тепер не лише розумний, а й гарний».

Наймолодший і просунутий Михайло Федоров

Михайло Федоров

Віце-прем’єр-міністр України, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров один із наймолодших політиків, йому зараз 31 рік.

Він залишив росіян без Apple та PlayStation і домовився з Ілоном Маском про поставки терміналів Starlink, системи низькоорбітальних супутників, що забезпечує з’єднанням до мережі навіть в умовах, коли інші форми комунікації недоступні. Завдяки Федорову і його команді Україна продовжує отримувати нові партії Starlink, сонячні батареї, щоб їх заряджати та обладнання, що спрощує роботу супутників з різними мережами. Вони запускають нові цифрові послуги та окрему CRM-систему, яка фіксує статус усіх тех-компаній і розробляє алгоритм дій, для того, щоб вони вийшли з РФ.

Міністр вважає, що секрет успіху — в його команді спокійних, зважених, системних менеджерів, які працюють без негативних емоцій і страху.

Читайте також: https://my-kiev.com/city/spasti-kulturu-kak-zashhishhayut-pamyatniki-v-kieve-53912.html

Досвідчений Дмитро Кулеба

Дмитро Кулеба

Міністр закордонних справ України, — потомний дипломат, боєць нашого зовнішньополітичного фронту.

Дмитро Кулеба робить жорсткі заяви на адресу РФ, а коли вважає доцільним – і на адресу Заходу і НАТО пильнуючи інтереси України. Інтелект і чималий досвід дають йому змогу мати чітку і виважену переговорну позицію та розуміти, які гарантії є декларативними, а які — реальними.

Чітко і зрозуміло він доносить всьому світу інформацію про дипломатичні кроки України на поточний момент в ефірах та в своїх дописах в соцмережах. Саме тому, його постійно цитують західні ЗМІ.

На разі, зусилля першої особи МЗС сконцентровані на трьох сферах: зброя для України, санкції проти Росії і фінансова підтримка України.

Нещадний Привид Києва

Вважається, що герой українських соцмереж, таємничий Привид Києва — військовий льотчик, який за перші години війни збив шість російських літаків (а станом на зараз — близько 30), це скоріше, збірний образ українських пілотів. Як би там не було, легендарний пілот продовжує майстерно та віртуозно нищити ворога в небі.

Він виконує свої завдання не тільки над столицею, тому уособлює собою янгола-охоронця Київщини та усієї України. Захоплення героєм надихає українців на створення фанатських артів, просто малюнків та ескізів для татуювання.

Періодично в соцмережах з’являються пости про загибель Привида, тому що ворог дуже хотів би, щоб так сталося. Такі «новини» є відвертою брехнею, адже вже зрозуміло, такі повітряні аси «не по зубам» рашистам. Тож, атакувати орки можуть їх тільки фейками.

Читайте також: https://my-kiev.com/city/smerch-moshhnaya-sistema-zalpovogo-ognya-10923.html 

Інформаційний марафон «Єдині новини»

Мікрофон і камера можуть стати такою ж ефективною зброєю проти ворога, як автомат чи танк. Це вже понад місяць доводять наші бійці інформаційного фронту.

Вже на другий день російського вторгнення провідні національні телеканали об’єднались задля того, щоб оперативно і цілодобово надавати своїм глядачам перевірену інформацію щодо війни в України.

Спільний інформаційний марафон «Єдині новини» став джерелом свіжих повідомлень з фронту, коментарів експертів, тою віддушиною, де черпають наснагу мільйони українців. Вартість кожного слова і кожного кадру безцінна, а всі години  ефіру ― прайм. Саме тому по всій країні ― в районах бойових дій, в містах, де сталася гуманітарна катастрофа, в евакуації і, безпосередньо в студіях віддано працюють сотні медійників.

Маючи таких кумирів, Україна обов’язково переможе! Адже, перемога складається з кожного, хто наполегливо працює задля неї на своєму фронті.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: