«Крим – наш, Донбас – наш, Путіну – п*здець»: яскраві цитати Дмитра Гордона про війну в Україні

18:02  |  29.05.2022

Дмитро Гордон — відомий український журналіст та телеведучий. Із самого початку вторгнення росії в Україну він не зайняв позицію відмовчування, а активно аналізує події, спілкується з провідними фахівцями, висловлює своє бачення і розуміння ситуації.

До того ж, відомий український журналіст не дає занудьгувати своїм шанувальникам. За відповіді на коментарі під своїми дописами в Instagram, чоловік з легкістю міг би отримати звання ходячого анекдоту.

Його жарти миттєво розлітаються по соцмережах, перетворюються на меми і стають об’єктом для наслідування. Далі добірка влучних цитат Дмитра Гордона про російсько-українську війну та його жартівливі висловлювання на цю ж тему.

Цитати

Дмитро Гордон
Про умови перемоги над росією:
«Перше – повернення всіх територій… Друге – репарації… Третє – це покаяння фашистської недодержави Росія перед українцями»…

Про російських пропагандистів:
«Коли путін піде або його приберуть, першим радітиме на телеканалі «Росія-1″ буде саме Володимир Соловйов. Потім до нього приєднаються Скабеєва, Попов, Симоньян, Норкін і вся ця камарилья… Це все – виродки, негідники. Це все – російський інформаційний спецназ… Вони ніколи не уникнуть покарання».

Про артистів-путіністів
«Тут дітей гвалтують, а ти про концерти пишеш. Просто у*біще» (про Наташу Корольову).

«Всі вони духовні повії, які за гроші готові забути і Батьківщину свою, я про Наташу Корольову і про її чоловіка Тарзана, у якого українське прізвище — Глушко. Ці люди без Батьківщини, без прапора, без честі, без совісті. У них на першому плані гроші. Тому там нема про кого говорити. Знаєте, навіть не хочеться витрачати лайливі слова, яких у мене багато, але є таке українське слово хороше — покидьки. Вони — покидьки. Іншого слова у мене зараз навіть і немає».

«Одеситка Лариса Доліна впала в багнюку, обмазалася нею з голови до ніг і поїла г*івна».

Звернення до росіян:
«Якщо ви не виходитимете на вулиці своїх міст, якщо не протестуватимете проти Путіна, який прирік вас на моральні та фізичні муки, ви помрете рабами. Скажіть Путіну – пішов геть, старий виродок».

Про Медведчука:
«Він для Путіна – відпрацьований матеріал і більше не цікавий. Медведчук, якби поводився героїчно, як українська армія, був би цікавий Путіну».

Про розмову міністрів оборони РФ та США: 
«Я думаю, що розмова Остіна складалася з двох слів. «Вам п*здєц»».

Про закінчення війни:                             
«Буду лаконічним: Крим – наш, Донбас – наш, Путіну – п*здец».

Читайте также: «Не народ, а скотина, хам, дикая орда душегубов и злодеев»: ворожі цитати російських класиків про росію і її народ

Відповіді Дмитра Гордона на коментарі

Дмитро Гордон мем
— На похороны Путина приедете?
— Пусть начинают без меня.

— Дмитрий, на Вас наложили санкции?
— Наложить можна только кучу.

— Дмитрий, кому путин кончит плохо?
— Медведеву.

— Какое будущее у россии?
— Нет его.

— А в России будут зефиры?
— В России будет жопа.

— Дмитрий, а где находится Путин?
— Где-где? Дальше сами.

— Когда Украина войдёт уже в состав России?
— Когда рак на горе свистнет.

— Дмитрий, Соловьев ваш проект?
— Проект психбольницы.

— Дмитрий, вы смотрите Путина?
— Путин смотрит меня.

— Дмитрий, какие перспективы в будущем в российской армии?
— А она ещё есть?

— Путин — президент мира!!!
— Сортира.

— А что с рублем будет?
— Его не будет.

— Дмитрий, Соловьев — ваш раб?
— Холоп.

— Дмитрий, где вы прячете Бандеру?
— У Шухевича.

— Я считаю, что им скоро уже буде поздно даже очередь за сахаром занимать.
— Да, крайнего не найдешь.

— Путин гений.
— Для будущих удобрений.

— Что значит буква Z?
— Залупа.

— Що путін прошепотів Жириновському біля труни?
— Скоро буду.

— Гитлер воскрес?
— Да, его зовут Вова.

Читайте также: «Українці дуже прив’язані до своєї Незалежності»: цитати відомих іноземців про Україну та її славний народ

Цікаві факти з життя журналіста

Здібний школяр 

Дмитро Гордон в дитинстві
З раннього дитинства Дмитро був дуже допитливою і обдарованою дитиною. Хлопчик захоплювався географією, полюбляв вивчати карти та атласи. Коли йому ледве виповнилося 5 років, він уже вмів читати та напам’ять знав усі країни та столиці світу.

У школі Гордон отримував високі оцінки з усіх дисциплін. Важко повірити, але у початкових класах він навіть проводив уроки для своїх однокласників, якщо вчителі погано себе почували. Хлопцю навіть дозволяли ставити одноліткам оцінки.

Не дивно, що будучи настільки здібним юнаком, Дмитро закінчив школу у 15-річному віці. Іспити за 6 клас він зміг скласти екстерном.

Юнацький комплекс

Дмитро Гордон в молодості
Зі слів самого Дмитра Гордона, протягом всього свого життя він мав лише один комплекс. Пов’язаний він був з втратою волосся у доволі молодому віці. Впоратися чоловіку з даною проблемою допоміг Олександр Розенбаум. Саме він переконав Дмитра в тому, що для чоловіка голений череп це дуже красиво. З тих пір, зачіска Дмитра Ілліча незмінна.

Професійні рекорди чоловіка

Дмитро Гордон
Багатьом починаючим журналістам було б корисно повчитися в Дмитра Гордона. Важко повірити, але вдень знаменитий журналіст може взяти 5 і більше інтерв’ю. До того ж, його розмови завжди є цікавими та дуже інформативно наповненими.

Чоловік намагається по максиму «розкрити» свого співрозмовника. Сам Дмитро Ілліч про свої інтерв’ю говорить: «Мої інтерв’ю це не просто телевізійна програма, це найчесніший підручник історії».

Мрія журналіста

Дмитро Гордон
Є в Дмитра Ілліча професійна мрія. Чоловік дуже хотів би взяти інтерв’ю у французької актриси Марини Владі. Жінка відома не тільки своєю роботою в кіно, але й особистим життям.

Протягом 10 років вона була дружиною українського музиканта, кумира багатьох поколінь Володимира Висоцького. Можливо, колись журналісту випаде можливість поспілкуватися з нею.

Футбольний вболівальник

Дмитро Гордон грає в футбол
Дмитро Гордон, як прийнято для чоловіків, є затятим футбольним вболівальником. Несподіванки не буде, корінний киянин віддає перевагу команді біло-синіх кольорів.

Чоловік активно слідкує за новинами «Динамо», відслідковує матчі, і по можливості, відвідує їх.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: