Cтиль та мотивація: топ-10 фешн-блогерок Києва

14:17  |  22.12.2020

Відомі подіуми зіркових стилістів – це звичайно добре, але в теперішніх реаліях можна просто зайти в Іnstagram до київських блогерів та дізнатися про останні тренди і новинки у світі моди.

Завдяки їм розібрати свій гардероб самостійно та поповнити його крутим одягом стало реально. Тому давайте розглянемо популярних дівчат, які добре розуміються у сфері моди та отримаємо максимальне задоволення від перегляду їхніх сторінок в Іnstagram.

Аліна Френдій

Аліна Френдій

Аліна Френдій. Фото — Instagram

Блогерка, інфлюенсер, дизайнерка та засновниця бренду Tоte. Аліна дотримується пастельних відтінків у веденні свого instagram, тому окрім її образів можна надихнутися естетичною стрічкою. У створенні нарядів надає перевагу класичному, стриманому стилю. Легко, зручно, красиво – це про образи Аліни. Дівчина стала мамою, тому, як стильно виглядати молодим батькам, вона точно знає. У Аліни 1,1 млн. підписників в Іnstagram.

Читайте також: Обнаженка, похудение, безумие в метро: о чем пишут харьковские топ инстаграм-блогеры

Марія Тимошенко

Марія Тимошенко

Марія Тимошенко. Фото — Instagram.

Fashion, lifestyle блогер та співзасновниця бренду No Clip Yes Zip. Марія та її бренд  пропагує екологічну свідомість у моді, що є важливою перевагою підписатися на неї. Круті, цікаві, нові образи, допоможуть вам з ідеями для сезонних луків. Крім фото знімає відео про те, як звичайну і просту річ красиво обіграти і створити з нею шикарний аутфіт. У Марії 691 000 підписників в Instagram.

Тетяна Парфільєва

Тетяна Парфільєва

Тетяна Парфільєва. Фото — Instagram.

Блогерка «надихає на зміни» – саме так описує свою сторінку в Іnstagram. Таня має свій магазин Cherry Land, де одягає безліч київських модниць. Справжня сексуальність та жіночність присутня у елегантних нарядах дівчини. Допоможе не тільки з образами для вас, а і для вашого хлопця, адже на сторінці багато family look, там можна звернути увагу на те, як правильно поєднувати парні стилі. У Тетяни 1,7 млн. підписників в Іnstagram.

Маргарита Мурадова

Маргарита Мурадова

Маргарита Мурадова. Фото- Instagram.

Стиліст, співзасновниця школи освіти в модній індустрії під назвою MODEISME. На своєму YouTube каналі розповідає про нові колекції відомих брендів, модні тренди та їх актуальність у сезоні. Демонструє абсолютно різні луки, від спокійних і стриманих до яскравих, навіть екстремальних. Тим самим показує, що експериментувати круто і потрібно, адже саме тоді створюється твоя унікальність. У Маргарити 278 000 підписників в Instagram.

Тіна Сізонова

Тіна Сізонова

Тіна Сізонова. Фото- Instagram.

Мода, краса, стиль – все це можна побачити у Тіни на сторінці в Іnstagram. Сміливі аутфіти, в які закохуєшся з першого погляду. Дівчина завжди ділиться зі своєю аудиторією новинками у світі моди. До кожного фото прикріплює магазини, де можна придбати даний одяг, який використано на світлині. Блог про справжню витонченість та елегантність. У Тіни 35 000 підписників в Instagram.

Владислава Ріжко

Владислава Ріжко

Владислава Ріжко. Фото- Instagram.

Київська стилістка допоможе знайти твій індивідуальний стиль, може різібрати гардероб та супроводжувати тебе на шопінгу за потреби. У своєму профілі має багато street look. Демонструє прості, легкі наряди, які ти запросто зможеш додати у свій гардероб. Якщо хочеш виглядати стильно – стеж за фешн-блогером.

Катерина Рагімова

Катерина Рагімова

Катерина Рагімова. Фото- Instagram.

Персональна стилістка та модель для брендів. У своєму профілі поєднує мінімалізм у фото та демонструє драйвові аутфіти – все це виглядає дуже гармонійно. Має естетичний, чудовий профіль. У своїх образах може використати вінтажний одяг, який цікаво обіграє. Допоможе зрозуміти, як комбінувати витончені речі з грубими. У Катерини 12,6 тис. підписників в Instagram.

Читайте також: Первая леди: топ-10 образов Елены Зеленской в 2020 году

Єлизавета Василенко

Єлизавета Василенко

Єлизавета Василенко. Фото- Instagram.

Акторка, блогерка та справжня ікона стилю для багатьох підлітків. Якщо ти хочеш виглядати мило та ніжно, тоді стиль Лізи саме для тебе. Доповнює свої луки часто різними цікавими, навіть дитячими прикрасами. У Єлизавети 1,1 млн. підписників в Instagram.

Аннушка

Аннушка 

Анна. Фото — Іnstagram.

Стиліст Києва, модний блогер, засновник Any by Anny. У Анни вже є досить багато осінніх трендових аутфітів. Дівчина показує романтичний, спортивний, класичний, арті та інші стилі. Якщо ти в пошуку свого, тоді переходь на сторінку Анни і насолоджуйся.

Лана Готсева

Лана Готсева

Лана Готсева

«Стиліст, який вміє слухати» – саме так описує себе Лана. Має світлі, ніжні світлини. Надає перевагу м’яким, пастельним відтінкам у нарядах. Часто змішує аутфіти із затишними, в’язаними світерами, тому, якщо ти шукаєш зручності та теплоти у речах, тобі точно необхідно підписатися на блогерку.

Читайте також: Одеться недорого: топ-7 популярных секонд-хендов Киева

Сподіваємося наша підбірка фешн-блогерів наповнить твій одяг сучасністю та гармонійністю і кожен look of to day виглядатиме неповторно та надихатиме тебе і людей навколо.

Анастасія Литвиненко

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: