Як використовувати смакові рецептори язика з метою схуднення

13:17  |  16.05.2023
Новини компаній

Дилема «Що б такого з’їсти, щоб схуднути?» не втратить своєї актуальності ніколи. Скинути вагу інколи набагато важче, ніж це здається на перший погляд. Адже у людини є певні харчові звички. Під час стресу організм може вимагати «заїсти» ситуацію. 

Неординарні методи втрати ваги

Щоб схуднути можна використовувати в раціоні різні спеції. Однак вони повинні використовуватися у комбінації з іншими методами. Інакше, результату ніякого не буде. Варто стримувати себе в стресових ситуаціях. Навіть якщо людина програла в казино через Elslots додаток на андроїд невелику суму грошей, то їй не варто кидатися до холодильника. По-перше, гроші, програні на гральних автоматах, обов’язково повернуться. По-друге, це не посприяє схудненню.

Зайві кілограми допомагають спалити наступні спеції:

  1. Імбир. Рослина відома своїми зігрівальними властивостями й часто застосовується при простудах. Однак як про речовину для схуднення про неї мало хто що знає. Тим часом імбир гарно стимулює роботу травних залоз, ферменти яких беруть участь в швидкому розщепленні їжі. Після трапези спеціалісти рекомендують з’їсти невеликий шматок імбиру з сіллю. Це зменшить тяжкість в животі. Зранку можна випити імбирний чай. Особливо це рекомендується людям з захворюваннями травного тракту. 
  2. Кориця. Допомагає позбутися жиру на животі. Її можна додавати як інгредієнт до фруктового салату. Кориця знижує рівень глюкози в крові. Відповідно зменшується секреція інсуліну, чому дуже радіють ендокринологи. Кориця зменшує кількість поганого холестерину, запобігає засміченню судин, атеросклерозу та гіпертонії. Кориця протипоказана вагітним та людям з захворюваннями печінки.
  3. Шафран та куркума. Для спецій характерна антиоксидантна дія – допомагають мозку протистояти вільним радикалам, які є досить шкідливими для нервової системи. Куркума підіймає настрій і запобігає тривожності. Шафран допомагає боротися з депресією. 
  4. Кінза і м’ята. Приправи, що підвищують настрій, зміцнюють сон (пункти, без яких неможливе швидке схуднення). Листки кінзи сприяють гарному травленню, володіють загальнозміцнювальним та сечогінним ефектом. Варто пам’ятати, що у кінзи, у разі неправильного дозування, може спостерігатися зворотний ефект (підвищення апетиту).
  5. Кмин. Нормалізує рівень цукру в крові. Має послаблювальні та сечогінні властивості. Сприяє травленню та знижує апетит. Для охочих швидко схуднути рекомендується коктейль: столову ложку чорного кмину змішати з корицею і медом. Залити суміш водою, настояти й вживати за пів години до їжі.
  6. Часник. Активізує роботу травного тракту, особливо якщо комбінувати його з білковими продуктами. 

Лікарі-дієтологи рекомендують дотримуватися міри під час вживання приправ. 

Що таке гормон голоду

Зменшення калорій в раціоні сприяє збільшенню гормону греліну. Він сприяє формуванню звички відмовлятися від їжі. Проте навіть гормон голоду функціонує в симбіозі з гормоном насичення – лептином. Правильне харчування, баланс в їжі, приправах і гормонах приводить до стабільної ваги тіла. 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: