Лікування зубів під седацією в Києві: що потрібно знати про процедуру

11:56  |  26.12.2022
Лікування зубів, Київ
PR

Навіть сьогодні, коли стоматологічне лікування проводять без болю та дискомфорту, є багато людей, які бояться відвідувати стоматолога. Це стосується і дорослих пацієнтів, і дітей.

Але це зовсім не значить, що якщо страшно, то лікувати зуби не треба.

У цьому матеріалі розповімо що таке седація в стоматології, а також що потрібно знати про процедуру.

Седація в стоматології: що це таке

Седація — це суміш закису азоту та кисню, яка викликає у пацієнта розслаблений стан, а також зменшує занепокоєння. Ще седацію часто називають «звеселяючий газ».

Під час лікування зубів з під седацією пациент перебуває у стані легкого сну. В цей час він не відчуває дискомфорту чи білю він маніпуляцій стоматолога.

Головна перевага седації у стоматології у тому, що після завершення лікування стоматолог швидко виводить пацієнта з цього стану. Тобто, через 15 хвилин пацієнт може покинути стоматологічну клініку та займатися звичними справами.

Детальніше: коли застосовують седацію для лікування зубів

Всі випадки, в яких застосовується седація, можна розділити на дві категорії:

  • дентофобія та невдалий досвід лікування зубів;
  • наявність факторів, які заважають лікувати зуби (блювотний рефлекс, непосидючість дитини).

Також седацію часто застосовують, коли є необхідність проводити велику кількість маніпуляцій під час одного візиту.

Але ж лікування під седацією — шкідливе?

Це не так.

Седація, на відміну від лікування зубів під наркозом — безпечна процедура. Її використовують в розвинутих європейських країнах вже не одне десятиліття.

Авжеж, можна зустріти багато «вигадок» про седацію, але всі вони залишаються вигадками. Більш того, лікарі ніколи не використовують седацію без детального обстеження загального стану пацієнта та наявності протипоказань.

Наприклад, лікарі стоматологічної клініки D.Ante на Олімпійській ніколи не пропонують пацієнтам використання седації, якщо лікування можна провести без неї.

Лікування зубів під седацією в Києві: куди звернутися

Якщо у ви страждаєте дентофобією або у вас є інші проблеми, які ускладнюють лікування зубів під місцевою анестезією, ви можете звернутися в стоматологічну клініку D.Ante.

Ви пропонуємо сучасні методи лікування зубів, включно з седацією. Але знову ж таки: ми використовуємо її у випадках, коли це дійсно необхідно та можливо.

Якщо у вас є питання або ви бажаєте записатися на консультацію до наших лікарів, ви можете це зробити на сайті стоматологічної клініки.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: