Час повертатися до нормального життя: Арестович звернувся до українців

15:00  |  12.03.2022
Олексій Арестович

Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович звернувся до жителів Центральної та Західної України із закликом повертатися до нормального життя та до нормальної соціально-економічної діяльності.

Про це він заявив у соцмережі.

«Мені пишуть, що є робочі місця, що є багато людей, які хотіли б працювати. Я не знаю, як там повною мірою йдуть справи, але сигнали, які до мене доносять, свідчать про те, що занадто багато людей не працюють», — повідомив Арестович.

Також він пояснив, що ЗСУ практично всюди зупинили російських окупантів та наголосив, що прийшов час повертатися у школи, запускати середній і великий бізнес.

«Тил – це друга за важливістю тема після фронту. Тил це не там, де люди відсиджуються, а там, де вони забезпечують фронт і працюють на нього. Якщо ви не почнете нормальний спосіб життя, не запустите роботу й економіку, нам загрожуватиме багато чого. Від того, що скоро ні в кого не буде грошей, до того, що скоро почне розпадатися суспільство, і почнеться суспільно-політична криза», — підсумував радник керівника ОП.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: