Заклик як зброя: патріотичні борди Києва воєнного часу

08:33  |  24.03.2022

Нова реальність воєнного часу змінила зовнішнє оформлення нашої столиці. Адже візуальне мистецтво — важливий канал донесення інформації і має брати участь в інфовійні.

Заклики триматися, меседжи російським окупантам, молитви за мир в Україні, на рекламних білбордах, електронних табло і саморобних «скріпках» об’єднують, підбадьорюють і заспокоюють. Завдяки їм зростає наснага і віра в в нашу перемогу, яка вже близько. Далі — фотодобірка і стислий огляд столичних бордів.

«Предтеча» білбордів воєнного часу

Ще в середині лютого в 18 містах України стартувала соціальна акція «4.5.0», щоб нагадати про міць української армії, яка кожного дня підтверджується зараз.

ЗСУ, спільно з фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» і агенцією з продажу зовнішньої реклами bigmedia.ua розмістили сотні бордів та сітілайтів авторства художника Нікіти Тітова.

Напис «4.5.0.» на сленгу українських військових означає «все спокійно». Так і було. До 24 лютого 2022 року.

Основний девіз української нації

Ця фраза вже відома всьому світові і від початку війни стала крилатою. Тож, слова прикордонників з острову Зміїний сміливо можна назвати класикою війни.

Читайте також: https://my-kiev.com/city/gordost-kievskogo-voennogo-avtoproma-broneavtomobil-varta-29345.html

Рашисти, далі краще не лізти!

Меседжи російським загарбникам це окремий пласт візуальної реклами. Застереження рашистам, які вони вперто ігнорують справдуються, та це не зупиняє орду нелюдів, які навіть тіла своїх солдат неспроможні забрати.

Це мали б читати окупанти

Українці звертаються до гідності і совісті руських вояків. Їх закликають не вбивати, згадати про свою сім’ю і повернутися додому без крові на руках, не губити душу заради психічно хворого тирана.

Але, те, що орки чинять на нашій землі, свідчить, що гуманність і людяність у них або відсутні від народження, або ж остаточно атрофовані через зомбування.

Ставлення українців до російських заграбників

«На районі правильна реклама. Київ», – так на початку березня підписав фото їх автор. Це Голосєєво, ближче до метро Деміївська.

Читайте також: https://my-kiev.com/city/rosijsko-ukrayinska-vijna-abo-zlo-yake-prograye-dobru-prorahunki-agresora-ta-perevagi-ukrayintsiv-13716.html

Привітання зі святом по-українськи

Від того часу багато загарбників пригостилися Бандера-смузі. І частували непроханих «національним напоєм» не тільки на свята.

Народна творчість

Деякі щирі послання виконані кустарно, але своїм самобутнім гумором підіймають настрій.

Коли такі білборди з’являться і у нас?

Цей борд розміщено у Києві, але багато жителів інших областей хотіли б, щоб білборди з такими добрими і святими словами захищали і їх міста.

Все буде УКРАЇНА

Ми зберігаємо витримку і оптимізм, всіляко підживлюючи в собі ці якості роботою, кожен на своєму місці, волонтерством, надихаючим спілкуванням і, не в останню чергу, такими меседжами.

Прості теплі слова підтримки для внутрішнього спокою і душевної рівноваги. З таким запасом позитивного мислення і віри в нашу перемогу ми дуже скоро подолаємо навалу російської мраZоти.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: