Ракетний удар по Київщині: є загиблий і десятки постраждалих

16:24  |  23.11.2022
Декілька прильотів в об’єкти критичної інфраструктури. Також маємо влучання в багатоповерхівки у Вишгороді та приватний сектор у Чабанах. Більше 20 постраждалих, яким вже надається вся необхідна допомога. На жаль, один загиблий. Київська область повністю знеструмлена. Також частково немає опалення та водопостачання. У регіоні розгортаються «Пункти Незламності», де є тепло, зв’язок та альтернативне живлення. Важливо, щоб кожен знав адресу найближчого пункту – вся інформація є на сайтах районних рад та органів місцевого самоврядування! Також звертайтеся до міськрад, сільрад, старост чи представників поліції.

Фото: Андрій Нєбитов/Facebook

У Київській області російські ракети 23 листопада влучили в житловий сектор та інфраструктурні об‘єкти, відомо про щонайменше 20 постраждалих та 1 загиблого. 

Джерело: Голова Київської ОВА Олексій Кулеба

«Декілька прильотів в об’єкти критичної інфраструктури. Також маємо влучання в багатоповерхівки у Вишгороді та приватний сектор у Чабанах. Більше 20 постраждалих, яким вже надається вся необхідна допомога. На жаль, один загиблий», — повідомив Кулеба.

Київська область повністю знеструмлена. Також частково немає опалення та водопостачання.

«У регіоні розгортаються «Пункти Незламності», де є тепло, зв’язок та альтернативне живлення. Важливо, щоб кожен знав адресу найближчого пункту – вся інформація є на сайтах районних рад та органів місцевого самоврядування! Також звертайтеся до міськрад, сільрад, старост чи представників поліції», — повідомив голова ОВА.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: