Понад 1000 столичних комунальників вступили до лав ЗСУ

20:00  |  16.05.2022
ЗСУ

Більше тисячі працівників підприємств житлово-комунальної сфери з початку введення воєнного стану вирішили захищати Україну, як у лавах Збройних сил України, так і в підрозділах Територіальної оборони.

Джерело: КМДА

«Комунальним службам довелось переформатувати свою роботу з огляду на нестачу персоналу. Однак міська влада і колективи цих підприємств висловлюють велику вдячність колегам, які пішли захищати країну від ворога», — зауважив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що з перших днів широкомасштабного російського вторгнення і до цього часу всі комунальні служби не припиняють роботу, функціонують у режимі взаємної допомоги та подолання викликів.

«Понад тисячу наших колег прийняли рішення піти до ЗСУ або тероборони, щоб захистити свої міста та свою державу. Це працівники теплопостачальної компанії «Київтеплоенерго», «Київкомунсервісу» та інших перевізників відходів у столиці, «Київводоканалу», «Київгазу», «Київзеленбуду» та районних зеленбудів і лісопаркових господарств, комунальних керуючих компаній, що здійснюють обслуговування житла, «Київводфонду». Багато представників ОСББ та ЖБК так само пішли у Збройні сили або Територіальну оборону», — розповів Петро Пантелеєв.

Заступник голови КМДА також зазначив, що комунальники докладають зусилля для системної та надійної роботи. Крім того, у столиці збільшили кількість сміттєвозів. У штатному режимі проходить підготовка до наступного опалювального сезону. Наразі виявлено та ліквідовано майже 150 пошкоджень тепломереж.

Раніше ми писали, що путін заявив про нові військові навчання.

Читайте також: росія не розуміє, що робити із захопленими територіями України

Читайте також: Kalush Orchestra продасть статуетку з Євробачення для допомоги ЗСУ

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: