Поліція вручила майже 90 повісток киянам у розважальних закладах

13:45  |  12.09.2022
поліція

Лише за ці вихідні правоохоронці спільно з представниками військових комісаріатів перевірили понад 600 суб’єктів господарювання та склали на порушників комендантської години адміністративні матеріали.

Джерело: Поліція Києва

Правоохоронці зафіксували кілька фактів порушення комендантської години: попри заборону продовжували працювати та обслуговувати клієнтів один із закладів громадського харчування у Шевченківському районі та банний комплекс у Святошинському районі столиці. Поліцейські припинили діяльність закладів у невстановлений час.

За результатами відпрацювання працівники поліції склали адміністративні матеріали на 39 громадян, які перебували на вулиці під час комендантської години.

Також, спільно з представниками військових комісаріатів вручили 87 мешканцям та гостям столиці повістки з метою перевірки їх перебування на військовому обліку.

Поліцейські Києва вкотре звертаються до керівників розважальних закладів, які всупереч діючих обмежень часто вдаються до хитрощів та організовують у закладах закриті вечірки з обмеженим доступом. Усі такі правопорушення не залишаться поза увагою правоохоронців та будуть припинені відповідно до вимог чинного законодавства.

Раніше ми писали, що команда з Києва розробила гру, де учасники вчаться виживати в російській окупації

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: