L’Oréal Україна та Grammarly — найстильніші офіси в столиці

10:36  |  21.01.2022
Офіс L’Oréal Україна розташований в БЦ Mag.net

Офіс L’Oréal Україна розташований в БЦ Mag.net

В середньому за своє життя людина витрачає 12 років на роботу, якщо ви працюєте в офісі — то за екраном ноутбука проводите приблизно 5 років. Цифри вражаючі, втім вони неминучі, адже кожному з нас потрібно забезпечувати себе. Однак, якщо й проводити 5 років за офісним столом, то потрібно дізнатися про те, де цей час можно провести комфортно. Сьогодні розповідаємо про найкрасивіші офіси Києва.

Grammarly

Офіс Grammarly розташований в БЦ Gulliver

Офіс Grammarly, розташований в БЦ Gulliver

Про те, як розвивалася українська компанія Grammarly, ми вже писали раніше, почитати можна тут. Сьогодні до вашої уваги представляємо розкішний та автентичний офіс київських підприємців. Розробниками проєкту стала студія balbek bureau. Приміщення оснастили всім необхідним та облаштували затишну лаунж-зону. Дизайнери потурбувалися про комфорт працівників і довершили інтер’єр маленьким оазисом зелені. В офісі багато природного світла і, звісно, перше, що перехоплює подих — це вигляд на столицю з висоти пташиного польоту.

L’Oréal Україна

Офіс L’Oréal Україна розташований в БЦ Mag.nett

Офіс L’Oréal Україна, розташований в БЦ Mag.nett

Офіс L’Oréal з першого погляду захоплює продуманістю деталей. Тут все облаштовано для комфорту працівників. Є навіть настільний футбол, якщо ви втомилися — це чудовий спосіб розім’ятися та привести думки в порядок. Розробкою проекту займалася архітектурна студія “TABOORETО”. Окреме задоволення створюють теплі відтінки приміщення та м’які контрасти між фактурами. Чудернацькі геометричні форми меблів не дозволяють засумувати. Весь інтер’єр немов наповнений світлом, а зелені тропіки додають цьому місцю особливої динаміки.

Sergey Makhno Architects

Офіс дизайнерської майстерні Sergey Makhno Architects в Києві

Офіс дизайнерської майстерні Sergey Makhno Architects в Києві

Офіс дизайнерської майстерні Сергія Махно — це простір не тільки для роботи, але й для відпочинку працівника. Тут безліч деталей, які мимохіть починаєш розглядати, зручний диван та комфортне зонування робить приміщення світлим та додає об’єму. Робоча зона наповнена різними декоративними елементами, які сповна виконують не тільку роль візуальної прикраси, але й функціонального об’єкта. Доповненням до офісної лаунж-зони став стелаж з книгами, м’які круглі пуфи створюють затишок, а панорамні вікна дозволяють насолоджуватися теплим природним світлом.

Roslynka

Офіс компанії Roslynka на Шулявці, Київ

Офіс компанії Roslynka на Шулявці, Київ

Roslynka — ця компанія з 2014 року створює затишний декор для дому: картини зі стабілізованими рослинами, флораріуми для сукулентів та картини з гербарієм. Офіс Roslynka схожий на тропічні джунглі, тут багато сонячного світла та простору. В приміщенні повсюди розставлені різні дрібнички — підвіски, керамічні глечики, сукуленти та картини з епоксидної смоли. Час від часу в офісі влаштовують майстер-класи для бажаючих освоїти ази створення мистецтва. Загалом Roslynka — це немов затишна ресторація, тільки замість кави ви працюєте з рослинами.

KAN Development

Офіс компанії KAN Development/Олександр Медведєв

Офіс компанії KAN Development/Олександр Медведєв

KAN Development багатьом відомий перш за все, як будівельна компанія. Однак, офіс цього закладу також вражає самобутністю. У приміщенні розташована ціла музична студія для працівників, а з вікна багатоповерхівки можна насолоджуватися панорамним виглядом столиці. Мінімалістичний та функціональний дизайн підкреслює модерність офісу. В KAN Development не забули і про необхідне озеленення — тут по різних куточках зонування розставлені невеликі оазиси.

24Print

Офіс студії 24Print

Офіс студії 24Print

Студія поліграфії “24Print”, що у Києві, створена в колишній будівлі тролейбусного депо. Втім, дизайнери проекту вирішили не проховувати історію споруди, а навпаки — підкреслити її багатошаровість за допомогою сучасних елементів декору, освітлення та окремих меблів. Автентичності офісу додають фактурні цегляні стіни, металеві конструкції радянської епохи та дерев’яні мотиви в інтер’єрі. Доповнили баланс сучасності та вінтажу зеленими куточками, де співробітники можуть перепочити за чашкою кави.

Progress

Офіс школи англійської мови Progress у Києві

Офіс школи англійської мови Progress у Києві

Назва компанії Progress говорить сама за себе — тут не стоять на місці та рухаються в ногу з часом. Офіс Progress — це світлі та компактні приміщення. Дизайнери розробили проект, який зміг допомогти сконцентруватися учням на навчанні. Мінімалізм та функціональність — головні складові офісу. Аскетичний білий колір вирішили доповнити ніжним рожевим та молочним відтінками. В приміщенні облаштували міні-кав’ярню — тут і студенти, і викладачі можуть відпочити від занять та поговорити про насущне. Акценту інтер’єру додають рослини та геометричні стільці.

SupportYourApp

Офіс компанії SupportYourApp

Офіс компанії SupportYourApp

SupportYourApp — це українська компанія, яка надає послуги та програмне забезпечення для технічної підтримки клієнтів IT-компаній. Загалом в Києві SupportYourApp має три офіси, на фото вище один із них. На цій роботі ви не засумуєте та не будете голодні. Тут є повноцінна кухня з лаунж-зоною, яка схожа на декорації з серіалу “Друзі” та рожеві динозаври на стінах. Офіс з креативним наповненням та приємною атмосферою підійде і для любителів побути наодинці під час робочої перерви. В приміщенні облаштовані зони для мозкового штурму та філософських думок.

Офісна робота

Офіс

За період пандемії велика частина суспільства перейшла на раніше набачений формат роботи — дистанційний. Розмови з керівником по Skype чи Zoom та зустрічі з колегами онлайн увійшли в звичний ритм життя. Однак час рухається, і більшість компаній повертається до усталеного формату офісної праці. Сьогоднішня підбірка демонструє, що все більше компаній починають турбуватися про комфорт та продуктивність працівника, адже, сидячи у темному напівпідвальному приміщенні, важко придумувати геніальні ідеї та маркетингові стратегії.

Grammarly, L’Oréal Україна, Sergey Makhno Architects, Roslynka, KAN Development, 24Print, Progress — всі ці компанії створили чудові умови для своїх працівників, потурбувалися і про фізичне, і про духовне. Сподіваємося, що з кожним роком перелік сучасних офісів з комфортними умовами та гідною оплатою буде поповнюватися.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. […] Читайте також: L’Oréal Україна та Grammarly — найстильніші офіси в столиці […]

  2. […] Читайте також: L’Oréal Україна та Grammarly — найстильніші офіси в столиці […]

  3. […] Читайте також: L’Oréal Україна та Grammarly — найстильніші офіси в столиці […]

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: