Правила та умови Парі-Матч: що варто знати перед грою

10:00  |  18.08.2023
Парі Матч, Київ
Новини компаній

Букмекерська контора Парі Матч належить до найстаріших компаній, які надають послуги беттінгу на українському ринку спортивних ставок. Міжнародний гемблінговий оператор Parimatch з головним офісом на Кіпрі представлений в десятках країн. Сьогодні головний сайт Парі Матч в Україні заблокований, тому вхід в особистий кабінет на даний час неможливий. Проте компанія працює над відновленням ліцензії та розблокуванням платформи.

З чого розпочати гру в Парі Матч

Щоб розпочати гру, потрібно ознайомитися з правилами та умовами роботи букмекерської контори. Така рекомендація перш за все стосується новачків, які лише розпочинають займатися беттінгом. У Паріматч повна версія офіційного сайту пропонує різноманітні ігри, включно з азартними розвагами, лотереями, лайв іграми. Вся інформація розміщена у тематичних розділах, тому гравцям легко знайти потрібні дані.

Після вивчення правил потрібно зареєструватися на сайті, адже робити ставки можуть лише ті користувачі, хто створив акаунт. Для реєстрації можна використовувати номер мобільного телефона або електронної пошти. Користувачу потрібно заповнити коротку анкету, вказавши свої дані, країну проживання, обрати валюту, яка використовується для розрахунків у його державі. Для підтвердження операції букмекер присилає СМС код, який слід ввести у відповідному вікні.

Заходити у свій кабінет можна не лише з комп’ютера. Парі Матч дозволяє робити вхід в акаунт через мобільну версію сайту. Вона повністю адаптована для роботи на екранах різного розміру. Щоб робити ставки, необхідно поповнити рахунок. В Україні БК Parimatch здійснює операції в гривнях. Контора пропонує величезний перелік спортивних подій, які можна використовувати для укладення парі.

Які парі можуть укладати клієнти букмекерської контори

Букмекерська контора пропонує величезну кількість розваг, проте платформу використовують перш за все для ставок на спортивні та інші події. Серед найвигідніших пропозицій для беттерів від БК залишаються:

  • Ставки на спорт. Розділ найбільший та найкраще продуманий на сайті. Крім популярних видів (футбол, хокей, баскетбол, волейбол) представлені менш відомі регбі чи флорбол. Беттери можуть робити ставки на будь-які матчі та події.
  • Лайв ставки. У цьому розділі можливо робити ставки у режимі реального часу. Завдяки зручному меню беттерам доступно переключатися з однієї події на іншу та спостерігати за кількома матчами одночасно.
  • Ставки на кіберспорт. Кіберспорт вже давно прирівняли до традиційних видів спортивних змагань. Беттерам доступні ставки на Лігу легенд, Counter-Strike, Dota 2 та ін. Процес укладання парі не відрізняється від типових ставок на традиційні спортивні події.

Зайшовши на сайт, користувач може обрати будь-яку подію та укласти парі. Компанія лояльна до своїх клієнтів, тому встановлює розмір мінімальної ставки 20 грн. Таким чином новачки зможуть спробувати удачу в різних подіях без ризику втратити велику грошову суму.

Які поняття та терміни потрібно вивчити перш ніж робити ставки на спорт

Чим краще людина ознайомлена з правилами роботи букмекера, обізнана в термінології та тонкощах беттінгу, тим легше їй орієнтуватися у ставках та робити виграшні прогнози. До важливих понять та термінів беттінгу належать:

  • Коефіцієнт (одинарний, системний, експрес). Коефіцієнт вказує на можливий виграш в разі успішної ставки. Одинарний притаманний для одного варіанту ставки. Експрес — ставка на кілька подій одночасно з більшим ризиком та вищим виграшем.
  • Тотал. Ставка на кількість голів або очок, які будуть забиті в матчі, більше або менше певної величини.
  • Фора. Фора використовується для балансування шансів команд в матчі. Позитивна фора додає до результату команди, а негативна віднімає.
  • Ін-плей ставки (живі парі). Ставки, які робляться під час спортивного заходу, який вже розпочався.
  • Банкролл та управління грою. Банкролл — це сума коштів, яку гравець виділяє для ставок. Управління грою включає стратегії для збереження та зростання банкроллу.
  • Cash Out. Опція вилучення ставки перед закінченням події з метою гарантування виграшу або уникнення втрат.

Перед тим, як робити ставку, беттеру важливо слідкувати за актуальними новинами та статистикою команд.

Що таке маржа та який її розмір у Парі Матч

Маржа в ставках на спорт — це різниця між вартістю ставок, зроблених гравцями, та виплатами, які букмекер повертає в разі виграшу. Маржа дозволяє букмекерській конторі заробляти гроші незалежно від того, які ставки виграються або програються. По суті, це спосіб забезпечення компаній прибутком.

Букмекери встановлюють коефіцієнти на спортивні події, враховуючи ймовірності та інші фактори, а також додають до цих коефіцієнтів деякий резерв, який становить маржу. Parimatch встановлює маржу на рівні середнього показника на ринку. Розмір маржі варіюється від типу ставки та події, на яку укладається парі. 

Рекомендуємо прочитати — як зайти на офіційний сайт Паріматч в Україні.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: