Школа вивчення англійської мови: як знайти найкращу

12:46  |  21.10.2024
Новини компаній

Отже, з’явилася мотивація вчити англійську, а також чітка мета для цього. І начебто справа за малим — знайти відповідну мовну школу. Ту найкращу для себе. Однак сьогоднішній ринок буквально переповнений пропозиціями, що одночасно і добре, і погано. Адже на пошуки доведеться витратити більше часу. Щоб цього не сталося, потрібно знати, на що спиратися.

AD_4nXdRRJiJbF_9ExbeV9QVVvtfWrGVFHZk2iqkVjsN8MGNm3kruX1HRUONzGHT1GxPJurgHqBDM_Yyq1Itdc7wvYHHe9ECJG4TuHS8daPg8Lknvc_xqiT-BzRtvrdePST7tQCuuwTrXwNGBb8VBXMC2rOk6_TdhP1bpQTm4q4ADX42QIL2z2gTqA?key=L9PtzDYkvzHI69GDMRn8og

Джерело: https://schoolguide.in.ua/english/kyiv/courses/school-english-prime

Для чого шукати школу вивчення англійської мови

Перш ніж почати пошуки школи вивчення англійської мови, рекомендується поставити самому собі кілька запитань:

  1. Навіщо мені потрібно вчити англійську?
  2. Якого рівня я хочу досягти?
  3. Як швидко мені потрібно це зробити?
  4. Як багато протягом тижня я планую займатися?

Такий самоаналіз дасть змогу набагато краще зрозуміти, що саме хочеться отримати від мовної школи. Завдяки цьому, обрати оптимальний варіант стане легше.

Рекомендації для пошуку школи англійської мови

Знання невідчутні, а гроші, які на них будуть витрачені — так. Ось чому не варто сліпо довіряти обіцянкам. Не варто чекати панацеї та чарівних пігулок. Стовідсоткового результату не може гарантувати жоден викладач. З тієї простої причини, що більша частина прогресу все одно залежить безпосередньо від учня. Важливо пам’ятати про те, що знання не будуть автоматично вкладені в голову після оплати курсу.

Англійська завжди однакова, але школа англійської мови має безліч нюансів у її вивченні, які мають відмінності. Наприклад, це:

  • програма курсу;
  • підхід до викладання;
  • інтенсивність;
  • атмосфера на заняттях.

Тому вкрай важливо, перш ніж записуватися на заняття, знайти якомога більше відгуків про обрану школу. Зробити це можна не тільки на офіційному сайті або в соціальних мережах організації. Корисно буде простудіювати форуми, сайти-відгуки тощо. Дізнатися якомога більше інформації про саму школу, обраний курс, викладачів. Адже тільки в такому разі інформація буде найповнішою.

Має сенс приділити увагу школі, яка пропонує пробні заняття. Таким чином учні мають можливість на практиці оцінити те, що готові запропонувати викладачі. Крім того, такі пробні уроки зазвичай проходять безкоштовно. 

Мовних шкіл сьогодні дуже багато, і на цьому тлі шахраїв теж розвелося чимало. Ось чому варто проявляти уважність. Крім того, щоб читати відгуки про школу, потрібно також детально ознайомитися з такою інформацією, як:

  • кількість філій по країні;
  • як довго компанія присутня на ринку освіти;
  • яка її юридична адреса.

Якщо залишаються сумніви в тому, чи не зникне ця школа одразу після оплати за курс (наприклад, якщо це онлайн-школа), то можна попросити менеджера показати документи. Наприклад, ліцензію на викладання, кваліфікаційні документи вчителів. Школи, яким нема чого приховувати, не відмовлять у проханні.

Щодо самого процесу навчання, слід віддавати перевагу курсам, на яких у пріоритеті не теорія, а жива практика. Напевно, всі пам’ятають процеси вивчення англійської мови у загальноосвітній школі, коли заняття зводилися до нескінченних правил, завдань із підручників і перекладів шаблонних текстів. Іноземна мова запам’ятовуватиметься в рази краще, якщо якомога частіше її практикувати. 

Звичайні заняття чи онлайн?

Питання розташування школи також одне з нагальних. Для багатьох воно є одним із ключових орієнтирів. Хтось прагне обрати варіант ближче до свого дому, хтось — ближче до роботи. Насправді вибрати варіант ближче дійсно важливий, адже якщо школа буде знаходитися далеко, їхати туди не буде ніякого бажання. Особливо, ввечері після роботи.

Якщо відповідних варіантів поблизу немає, у такому разі варто ознайомитися з онлайн школами вивчення англійської мови. Такий вибір також дасть змогу займатися в групі, спілкуватися безпосередньо з учителем, але і при цьому виходити з дому нікуди не треба. Усе, що потрібно — взяти необхідне канцелярське приладдя і забезпечити собі кілька годин тиші.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: