День вчителя: як правильно вибрати подарунок?

09:01  |  15.09.2023
Подарунок на день вчителя, Київ
Новини компаній

Наближається 1 жовтня і це радісний, але все ж таки неспокійний день для всіх учнів, незалежно від їхнього віку. До нього потрібно правильно підготуватися. Обов’язково треба подбати про подарунок для свого вчителя. Адже 1 жовтня – це День вчителя. І хоча ніхто не встановлював правило, що школярі повинні підготувати своєму класному керівнику подарунок, і це не обов’язково, чому б не принести йому частку радості? А якщо виникнуть якісь сумніви, що йому чи їй подарувати, «Майстерня подарунків» надає великий вибір.

Що подарувати?

Незмінним подарунком на День учителя є букет квітів. У жовтні їх знайти буде дуже просто, тому що вони продаються не лише у квіткових магазинах, а й на ринку. Цим мають займатися не школярі, про такий подарунок краще потурбуватися їхнім батькам. Але все ж таки часи змінюються, сьогодні кращим виявиться якийсь сувенір у вигляді сюрпризу. Щоб улюбленому вчителю чи класному керівнику він неодмінно запам’ятався і став у нагоді вдома чи на робочому місці.

Тож чим можна здивувати того чи іншого вчителя цього святкового дня? Звичайно, у кожного можуть виявитися свої переваги. Але можна назвати кілька цікавих ідей.

  1. Оригінальний букет у парі з незвичайною тематичною листівкою.
  2. Сувенір з гравіюванням, де перевага надається дарчому напису.
  3. Іменна ваза з написом, призначена для квітів.
  4. Авторучка з гравіюванням у вигляді напису «Найкращому вчителю».

Якщо викладач любить напій, що бадьорить вранці, можна подарувати ексклюзивну каву, яка підноситься в спеціальній VIP-скриньці. Одним з найбільш практичних варіантів багато хто вважає букет квітів у капелюшній коробці. Але краще подумати про махровий рушник в упаковці або електричний ланчбокс.

Прикраса класу

Для будь-якого вчителя другим будинком на багато років стає класна кімната. А якщо йдеться про дітей дошкільної віку, тоді і для вихователя дитячий садок перетворюється на другий будинок. І на День вчителя батьки можуть подбати про створення святкової обстановки у класі. Яким способом його можна прикрасити?

Якщо батьки мають фантазію, вони можуть запропонувати кілька оригінальних ідей. А діти їм у цьому допоможуть. Є такі варіанти:

  • стіл прикрашається не тільки квітами, а й красивим осіннім листям у вазі;
  • стілець пропонується перетворити на королівський трон;
  • гірлянди, виготовлені з паперових квітів, розвішуються у класі;
  • класна дошка має містити оригінальне вітання.

А чому б не декорувати двері в приміщення красиво виконаними паперовими квітами та листям? Гарно виглядатиме і арка зі штучних квітів.

Часто виникає запитання: а чи дозволяється подарунок на День вчителя у вигляді грошей? З одного боку, це практично. Такий подарунок вважатиметься універсальним. Але чи є він етичним? Адже це вже схоже на хабар. Краще на ці гроші у Майстерні подарунків придбати дзеркало для макіяжу, та замовити для нього гравіювання. Але варто подумати і про кухонний набір. Треба пам’ятати, що викладачі — це також люди, і їм краще подавати на свято практичні подарунки.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: