З якого віку можна застосовувати anti-age засоби

10:00  |  10.03.2023
anti-age засоби, Київ
Новини компаній

Антивікова косметика — це косметичні засоби, які уповільнюють старіння шкіри, а також роблять уже існуючі прояви непомітними. Препарати з омолоджуючою дією мають багато ізраїльських брендів: Holy Land, PHD, Tapuach, GiGi косметика. Перед вибором засобів потрібно дізнатися, з якого віку можна скористатися подібними продуктами.

Перший крем з позначкою anti-age

Неможливо точно сказати, з якого віку починається старіння шкіри. Багато хто вважає, що процеси самооновлення починають сповільнюватися в період після статевого дозрівання, що зрештою запускає механізми старіння шкірного покриву. 

В якості перших anti-age засобів рекомендовано використовувати препарати, що впливають на мімічні зморшки. Вони виникають значно швидше за вікові, що потребує своєчасної терапії. Дія такої косметики ґрунтується на придушенні м’язової активності дерми та, як наслідок, її деформації. Косметичні креми не зможуть ліквідувати всі складки, але сповільнять їх поглиблення.

Чи потрібна антиейдж-терапія до 25 років?

До віку 25 років шкіра зберігає свої адаптаційні властивості, що дозволяє швидко регенерувати. Як наслідок, поява зморшок у цей період малоймовірна. Косметологи не рекомендують проводити антивікову терапію, оскільки це не має особливого сенсу в цьому віці. 

Краще звернути увагу на базовий догляд, спрямований на захист від дії агресивних факторів навколишнього середовища. Використовуйте косметичні засоби, які очищують, зволожують та захищають від ультрафіолетового випромінювання Додамо, що перед проведенням антивікової терапії потрібно уточнити деякі особливості шкіри:

  • тип шкірного покриву;
  • первинна проблема — як вікові та мімічні зморшки, так і інфекційні ураження;
  • що призвело до погіршення стану.

Рекомендуємо використовувати антивікові препарати, у складі яких є рослинні та натуральні компоненти.

Антивіковий догляд після 35 років

У віці від 35 років вже відзначаються перші проблеми та зміни шкіри, пов’язані з її старінням. У цей період потрібно використовувати anti-age засоби. Такий підхід спрямований на запобігання подальших вікових змін. Для ефективного антивікового догляду потрібно спочатку зупинитися на речовинах у складі, які потрібні шкірі:

  • колаген — підтримує природний каркас шкірного покриву, що запобігає появі та поглибленню зморшок;
  • вітамін А — природний антиоксидант, захищає шкіру від фотостаріння;
  • гіалуронова кислота — наповнює клітини дерми вологою.

Потрібно подбати про вибір косметики з протизапальним ефектом, щоб захистити шкірний покрив від інфекційного ураження. Перелічені компоненти активно використовуються в сучасній косметиці, включаючи препарати ізраїльських виробників — такі засоби можна придбати в інтернет-магазині IDN Cosmetics.

Вірний догляд за обличчям у 45+ років

У такому віці використовують комплексний підхід до терапії старіння шкіри. На стан впливають вже функціональні особливості інших органів та систем, включаючи ендокринну. Гормональні зміни негативно впливають на колаген, уповільнюючи його вироблення — шкіра стає менш еластичною. 

У такому віці насамперед слід звернутися до лікаря, який допоможе нормалізувати гормональний фон. Для омолодження шкіри використовуйте косметику, яка має ефект розгладження і містить поживні речовини. Також розроблені активні формули зі складними комплексами, що підвищують пружність шкіри.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: