Як отримати позику на картку онлайн?

12:04  |  20.09.2024
Як отримати позику на картку онлайн?
Новини компаній

Відносно нещодавно в українців з’явилась можливість отримати кошти на картку онлайн, коли вони вкрай необхідні. Для цього не потрібно йти до банку, підлаштовуватись під графік роботи відділень, гаяти час в черзі та збирати пакет документів. Всі маніпуляції можна зробити самостійно з допомогою комп’ютера чи смартфона. Єдина умова — мати доступ до інтернету. В Ідея Банк можна легко оформити кредит готівкою на карту.

Покрокова інструкція: як отримати кредит онлайн?

Почати слід з вибору фінансової установи. Ми радимо звернутися саме до банку, а не МФО. Вони мають прозору систему та пропонують кращі умови у порівнянні з іншими організаціями. Вибираючи банк для кредитування, необхідно ретельно дослідити доступні програми. Зокрема, знайти найменшу відсоткову ставку, оптимальні терміни та мінімальні вимоги до позичальника.

Коли установу вибрано, можна оформлювати позику. Алгоритм усюди приблизно однаковий та нескладний:

  1. Заповнити онлайн-анкету. В спеціально відведені поля на сайті необхідно внести такі дані:
  • ПІБ;
  • мобільний номер;
  • вид діяльності (працевлаштування офіційне/неофіційне, ФОП тощо);
  • номер картки платника податків;
  • адреса електронної пошти.
  1. Надіслати заявку та дочекатись прийняття рішення установою. Зазвичай процес займає кілька хвилин. Наприклад, в Ідея Банк попереднє рішення про надання позики доступне вже через 60 секунд. Звичайно, є випадки, коли банку необхідно більше часу. Так може статися, якщо в позичальника сумнівна кредитна історія або позика надається на цільові потреби (наприклад, на відкриття власної справи), що може супроводжуватись перевіркою додаткових документів.
  2. Отримати кошти. Коли угоду підписано, ви можете отримати гроші в той самий день зручним способом: на картку або готівкою. 

Пам’ятайте! Кредитні зобов’язання — це відповідальність. Незалежно від суми, повернути кошти необхідно в зазначені терміни у повному обсязі. Прострочення та невиплата заборгованостей зіпсує вашу кредитну історію. 

Чому онлайн-кредитування — це зручно?

Основна причина, чому позичальники вибирають саме такий тип кредитування, — комфорт. Все відбувається онлайн. Тобто, щоб дізнатись умови надання коштів та підписати договір не потрібно нікуди їхати, вивчати графік роботи відділень банку та витрачати свій час на дорогу, черги тощо.

Цей вид кредиту нецільовий, тобто отримані кошти можна використати на будь-які потреби. Банк не вимагатиме жодних чеків чи іншої звітності. 

Ще одна перевага — швидкість. Оскільки не потрібно збирати пакет документів із купи різних довідок, оформити позику можна в будь-який момент. Паспорт та ідентифікаційний код зазвичай завжди під рукою, а якщо для якогось цільового кредиту необхідні додаткові документи, це обов’язково зазначається на сайті.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: