Історії людей, які нерозумно витратили виграш у лотереї

10:18  |  08.06.2024
Історії людей, які нерозумно витратили виграш у лотереї
Новини компаній

Якби ви виграли в лотерею, то як би ви скористалися грошима? Напевно, покращили б житлові умови, оновили автомобіль, подорожували, інвестували в бізнес… Однак не завжди люди можуть розумно витратити великі гроші. Ми розповімо 3 божевільні історії про те, як переможці лотерей недолуго розпорядилися мільйонами доларів і залишилися ні з чим. Спробуйте і ви перевірити свою удачу! У БК Melbet широкий вибір азартних ігор, зокрема лотереї, бінго, захопливі ТВ-ігри.

Майкл Керролл – прибиральник-мільйонер із Великої Британії 

Керолл, 19-річний збирач сміття, у 2002 році виграв у лотерею £10 млн (близько 500 млн гривень за чинним курсом). Ця перемога зробила його одним із наймолодших людей у Великій Британії, які виграли джекпот.

Замість того, щоб розумно розпорядитися грошима, Керролл пустився берега. Він купив собі розкішний маєток, дорогі автомобілі, влаштовував гучні вечірки з наркотиками й алкоголем, хизувався, що витрачає щодня по £10 000. Він жбурляв у перехожих біг маками й курячими крильцями зі свого мерседеса та робив багато нерозумних вчинків. 

За 10 років він витратив усі свої мільйони. Він втратив будинок, машини, бізнес. Однак, він не шкодує про те, як розпорядився своїм виграшем. Він вважає, що ці 10 років були найкращими в його житті. Колишній мільйонер поїхав до Шотландії, де працює по 12 годин. Він тягає вугілля та пиляє дерева, що потім продають на паливних станціях.

Евелін Адамс – перша людина в історії, хто двічі зірвав джекпот

Такий шанс випадає 1 раз на 17 трильйонів! Перший виграш у розмірі $3,9 млн Евелін Адамс отримала у 1985 році. До цього вона 15 років купувала лотерейні білети, витративши на це $5000. Здавалося б, життя налагодилося. Жінка виплатила борги, купила собі фургон, створила фонд для сплати навчання доньки та поділилася грошима з родиною і друзями. Але пристрасть до азартних ігор призвела до того, що вона втратила свій виграш. Через кілька місяців Евелін знову зірвала куш – $1,4 млн. Успіх запаморочив жінці голову, з чим вона не змогла впоратись. Завсідниця казино, вона витратила гроші в гральних автоматах. Частину виграшу вона втратила на невдалих угодах. Зрештою, Евелін витратила всі заощадження і залишилася жити у своєму трейлері.

Деніз Россі – втратила все через жадібність

Деніз Россі – мешканка Каліфорнії, яка виграла $1,3 млн у лотерею. Однак її історія набула широкого розголосу не через сам виграш, а через те, як вона намагалася його приховати. Деніз не хотіла ділитися грошима зі своїм чоловіком, з яким, до речі, прожила 25 років у шлюбі. Приховавши білет, жінка подала заяву на розлучення. Пару розлучили, жінка перевела білет в готівку, не сказавши про це ані суду, ані чоловікові.

Чоловік Деніз дізнався про виграш через кілька років: він отримав лист від компанії, що виплачувала одноразові перекази за виграш. Ображений і обурений чоловік звернувся до суду. Тепер Деніз зобов’язана виплачувати колишньому чоловікові по $66 800 на рік протягом 20 років. 

Чому люди втрачають виграші в лотереях?

Як випливає з історій наших героїв, втрата великих виграшів – не поодинокий випадок, а тенденція. Таке бездарне розтрачання мільйонів доларів може бути пов’язане з кількома причинами:

Відсутність фінансової грамотності. Багато людей не володіють достатніми знаннями про те, як розпоряджатися грошима. Вони витрачають їх на розкіш, роблять бездумні покупки, не переймаючись майбутнім.

Психологічні аспекти. Перемога в лотереї викликає ейфорію. Це призводить до того, що люди витрачають гроші на речі, яких раніше не могли собі дозволити. «Хіба я не можу собі купити золотий годинник або автомобіль без даху?». Такі міркування призводять до божевільних витрат.

Соціальний тиск. Після виграшу можуть виникнути очікування з боку оточення. Переможець може відчувати тиск і витрачати гроші просто, щоб задовольнити очікування друзів, родичів або суспільства загалом. Крім того, деякі переможці можуть відчувати провину перед близькими. Щоб її виправити, вони купують коштовні речі для них.

Відсутність плану управління грошима. Багато людей, які виграють великі суми в лотереї, не мають гадки, на що витратити гроші. Крім того, перемога створює помилкове відчуття багатства і безмежних ресурсів. Переможці витрачають гроші, не враховуючи обмеженість своїх фінансових можливостей.

Таким чином, виграш у лотереї може принести ще більше негараздів. Альтернативою може стати беттінг. Зараз багато букмекерів пропонують послуги з укладення парі. Поповнення депозиту на БК Мелбет або в інших букмекерських конторах навіть простіше, ніж купівля лотерейного білета.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: