Lassa – надійні шини від турецьких та японських розробників

17:11  |  16.12.2023
шини Lassa
Новини компаній

Наразі не дивно, що провідні світові виробники мають один чи кілька дочірніх брендів. Така практика принесла безліч переваг як самих компаній, так кінцевих споживачів – водіїв.

У 70-х роках турецький конгломерат Sabancı Group випустив перші автошини під маркою Lassa. Їхнє виробництво було організовано у місті Ізміт. Завдяки підтримці материнської компанії, бренд Ласса швидко став популярним у Туреччині та за її межами. Цікаво, що цей конгломерат володіє підприємствами у різних галузях, включаючи страхування, енергетику та роздрібну торгівлю. У його складі налічується близько 70 компаній.

Щоб розширити обсяги виробництва та вийти на нові ринки, керівництво вирішило об’єднати бренд Lassa із ще більш успішним та технологічно розвиненим партнером. Їхній вибір припав на всесвітньо відому японську компанію Bridgestone. В результаті співпраці, що почалася у 80-х роках, турецькі покришки з’явилися у магазинах Європи та Великобританії.

Подивитися наявні варіанти шин Ласса можна за посиланням https://ascania-shina.com/ua/shiny/lassa, а для правильного підбору можна звернутися до менеджерів магазину.

Сьогодні турецька компанія займає заслужене місце у списку найкращих виробників автомобільних шин у світі. Площа їхнього заводу наближається до 100 гектарів, а обсяг виробництва становить понад 11 мільйонів покришок щорічно. Вміла маркетингова стратегія та велика дилерська мережа (понад 1300 точок продажів у більш ніж 80 країнах) сприяють зростанню популярності компанії. Українські автолюбителі також високо оцінюють якість шин Lassa та зізнаються за подяку виробнику. Вони цінують їх чудові показники, і навіть демократичні ціни.

Гума Lassa: що потрібно знати автовласникам

Однією з основних причин співпраці з Bridgestone стала потреба у використанні передових технологій. Японські експерти надають турецьким колегам доступ до своїх фірмових запатентованих розробок. Вони також беруть активну участь у проектуванні нових моделей, поліпшенні полімерних сумішей, тестуванні прототипів та інших етапах розробки.

Завдяки високій якості продукції багато моделей автогуми Ласса легко пройшли сертифікацію незалежних німецьких фахівців TÜV SÜD.

Це ясно свідчить про те, що дані покришки можуть бути обрані найвибагливішими автолюбителями. Продукція відрізняється міцністю, стійкістю до зносу та пошкоджень, а також відмінною керованістю у різних кліматичних та дорожніх умовах.

Унікальні характеристики гуми Lassa пов’язані з їх особливим кордом. Виробник використовує металевий корд та посилені брекери, щоб максимально підвищити вантажопідйомність покришок та захистити їх від деформації. Важливу роль відіграють також ущільнювачі та арамідні волокна, вбудовані в протекторну стрічку або бічні стінки шин, щоб запобігти пошкодженню колеса на поганій дорозі.

Інженери бренду пишаються своїми сучасними та інноваційними дизайнами. Залежно від призначення автопокришок на кшталт транспорту та сезону експлуатації, візерунок протектора має різні особливості. Наприклад, для ефективного відведення води влітку – глибокі дренажні канавки, а для прохідності восени та взимку – чіпкі великі блоки.

Варто відзначити, що автошини бренду мають високу термостійкість. Продукція поділена на зимові, літні та всесезонні моделі. Зимові колеса Ласса чудово справляються з холодом і морозом, не тверднуть при низьких температурах завдяки присадкам та пластифікаторам. Літні колеса також містять компоненти, що забезпечують стабільність їх структури й запобігають перегріву. Чимало жителів європейських країн обирають всесезонні шини Lassa для економії. Вони добре справляються з широким спектром температур. Українці також часто використовують їх у перехідний сезон чи у південних регіонах країни, де немає сильних морозів.

Замовити гуму Lassa в офіційного імпортера в Україні

Модельний ряд автошин Ласса включає широкий вибір: легкові; спортивні; шини для позашляховиків та кросоверів, покришки для легких вантажівок (мікроавтобусів, фургонів, малогабаритних вантажівок); скати для різних осей вантажних автомобілів та колеса для спеціальної техніки. Вся гума Lassa відповідає міжнародним стандартам та вимогам. В інтернет-магазині Асканія Шина представлена лише оригінальна продукція, що постачається безпосередньо від виробника. Українська компанія імпортер ТОВ «Асканія Авто» уклала контракт на прямі поставки безпосередньо із заводу, завдяки цьому може запропонувати найвигідніші та найзручніші умови на ринку.

Отримати професійну консультацію та підібрати оптимальний комплект автогуми за вашими умовами експлуатації та типом транспорту можна звернувшись до менеджерів магазину.

Бажаємо Вам тривалої експлуатації якісної автогуми та безпечних доріг!

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: