Новий електро-хетчбек від Citroen з невеликим цінником, який вийде на ринок у 2024 році

17:13  |  30.10.2023
новий Citroen e-C3
Новини компаній

17 жовтня французький виробник авто Сітроен представив світові нове покоління невеликого хетчбека е-С3. Цей електромобіль четвертої версії є суто європейським продуктом. При цьому, його скромний цінник вказує на те, що найближчим часом він стане найдоступнішим чотиридверним авто з електроприводом в Україні.

Як зазначається у статті РБК-Україна, самі виробники назвали новинку хетчбеком, проте вона має всі особливості кросовера. Разом з тим, електричний Сітроен відрізняється високим рівнем комфорту та стильною зовнішністю. А, щоб провести час з користю, можна відкрити рейтинг казино з мінімальним депозитом 5 грн Україна, який позбавить зайвих фінансових втрат.

Основні параметри нового крос-хетчбека В-класу

Концерн з Франції розповів деякі подробиці про новий е-С3 на власному порталі Steallantis. Це компактний електрокар, що має високий кліренс, великий багажний відсік і потужний двигун на 113 кінських сил (запас ходу, до 320 км на одному заряді). Що стосується дизайну авто, він має такі параметри:

  • Фірмовий стиль, що став дебютантом у концепт-карі Сітроен Олі;
  • Високий капот та розширені крила;
  • Фари у формі літери «С» та ліхтарі;
  • Низ із обважуванням із пластику та кліренс в 163 мм;
  • Пропонуються широкі можливості персоналізації авто з забарвленням та колісними дисками.

Хоча е-С3 відносять до середнього класу, він значно “підріс” у плані розмірів. Так, по довжині, машина має 4.01 м, по ширині – 1.76 м, а по висоті – 1.57 м. А, всередині, машина має інноваційне оздоблення та оновлений дизайн.

Стосовно зони водія, тут розташовується невелике кермо, тонка панель приладів і сенсорний екран з діагоналлю 10.2 дюйма. До того ж, посадка за кермом стала вищою, а сидіння Advanced Comfort створюють оптимальні умови для розміщення пасажирів. Щобільше, місткий багажник на 310 літрів допоможе розмістити поклажу будь-яких габаритів.

Доступні комплектації, технології та вартість

За даними інтернет-видання nextcar.ua, Сітроен реалізовуватиме дві комплектації е-С3: You та Max. У першому будуть: світлодіодні фари, опція аварійного гальма, екран із проєкцією, бічні дзеркала з електроприводом, задній парктронік та круїз-контроль. У другому доступні: створення двоколірного кузова, датчики двірників, система прогріву для бічних дзеркал, тачскрін на 10.25 дюймів, авто-контроль клімату та блютуз-підзарядка для гаджетів.

Важливо, що базова версія електрокара матиме мотор із меншою місткістю, що дозволяє проїхати до 200 км без підзарядки. При цьому зарядити авто можна буде за 26 хвилин до 80% (потужність такої підзарядки 100 кВт). А вартість цього варіанта становитиме в районі 20 тис. євро. Тим часом продажі стартують у першому кварталі 2024 року з моделей Мах, ціна яких буде до 23 300 євро. Але випускати авто планують також у Словаччині, що наблизить їх до українського ринку.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: