В усіх українців має бути вогнепальна зброя для захисту, — Монастирський

12:30  |  03.06.2022
Денис Монастирський

На думку міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського всі громадяни України повинні мати вогнепальну зброю для захисту своїх домівок.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

«Насправді наші громадяни отримали тест на володіння зброєю, починаючи з 24 лютого. Були роздані десятки тисяч одиниць зброї у великих містах. І це був величезний виклик для всіх нас. Думали, яким чином буде використана ця зброя: чи не буде вона використана проти українців, проти України.

…Сьогодні більшість власників зброї знаходяться на фронті, захищають нашу державу в Харківській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях. Обіг зброї має бути врегульованим на рівні закону. Моя особиста позиція – для захисту власної домівки в українця має бути зброя».

Читайте також: Київський фунікулер закривається на ремонт

Зазначимо, що у парламенті готуються до голосування в другому читанні законопроєкт, який врегулює обіг вогнепальної зброї серед цивільних осіб.

Раніше ми писали, що 59% українців підтримують володіння зброєю для особистого захисту

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. […] Читайте також: В усіх українців має бути вогнепальна зброя для захист… […]

  2. […] Раніше ми писали, що на думку міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського всі громадяни України повинні мати вогнепальну зброю для захисту своїх домівок. […]

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: