Цигани з танком та гопніки з БТР: про націю, яку не перемогти

17:36  |  07.03.2022
Україна

Більшість українців втратили лік дням, але ми всі знаємо, що сьогодні йде дванадцятий день війни. Повномасштабне вторгнення в Україну почалося 24 лютого — з того дня година за годиною воїни ЗСУ дають відсіч ворогу, приєднуються до цього і українці. Ніхто в Україні не чекав «русского мира», ніхто не радіє окупантам, натомість люди об’єднали свої зусилля проти загарбників.

Історія номер 1 — гопніки з БТР

Ілюстрація: Tetiana Demchuk

Ілюстрація: Tetiana Demchuk

Київ. Російські окупанти заїхали в центр столиці. Абсолютно не орієнтуючись на місцевості, загарбники звернулися до пані, щоб та підказала їм “дорогу в центр”. Жінка запідозрила, що ці особи не місцеві, і почала запитувати, звідки вони родом. У відповідь на це росіяни витягли український прапор та почали розмахувати ним.

За лічені секунди до окупантів підійшли місцеві “гопники”, а ті почали стріляти в повітря. В цей час українець підійшов з іншого боку і кинув у загарбника шматок асфальту. Після цього наші герої витягнули з БТР росіян, добряче їх побили, а відібрану техніку разом з окупантами передали поліцейським.

Історія номер 2 — український супермен з цигаркою

Бердянськ, Запорізька область. Поки російські окупанти бояться власної тіні, українські чоловіки з цигаркою в зубах переносять міну голими руками. Герой відео знайшов міну біля мосту та будинків, і не побоявся голіруч перенести її до лісопосадки. Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

Історія номер 3 — цигани вкрали танк у “вєликої росєйської армії”

Херсонщина, село Любимівка. Місцеві цигани помітили ворожу техніку і не могли залишити її пустувати без господаря, тож за допомогою трактора відігнали танк окупантів у невідомому напрямку, адже “в господарстві все пригодиться”. Дякуємо друзям за допомогу військовим ЗСУ.

Історія номер 4 — банка з огірками

Київ. Українська жінка збила ворожий дрон банкою з огірками. Про це повідомила Любов Цибульська, керівник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у Twitter. Згодом, стало відомо, що банка була з помідорами.

Історія номер 5 — дікпіки на пожертвування ЗСУ

Українські дівчата не тільки воюють в лавах ЗСУ та волонтерять, але й збирають гроші на армію за допомогою любителів слати дікпіки. Так, дівчина надіслала одному з таких чоловіків реквізити картки, на рахунок якої збирають кошти для ЗСУ, а той переказав туди гроші.

Історія номер 6 — Баба Надя

Ось таким теплим посланням на фото зустрічають окупантів в українських селах. Автор Баба Надя чудово передає загальний настрій кожного українця. Їм обіцяли тут квіти, але ніхто ж не уточнював, що вони можуть бути на їхніх могилах…

Історія номер 7 — окупанти допомагають ЗСУ

26 лютого, корабель Чорноморського флоту росії знищив власний військовий літак над Чорним морем. Українці дуже вдячні ворогу за таку злагоджену роботу і закликають продовжувати в тому ж дусі. До слова, це не поодинокий випадок тупості російської армії — на днях в Генштабі ЗСУ повідомили, що окупанти почали битву з собою ж. В результаті цих дій, була зекономлена військова техніка України.

Історія номер 8 — княгиня Ольга наших часів

Місце цієї історії достеменно невідоме. Українська бабуся запросила на чай російських окупантів, у напій підсипала засіб для діареї, а після підпалила загарбників у туалеті. Міф це чи правда — ми не можемо стверджувати, але всі ми знаємо, що окупантам тут ніхто не радий.

Історія номер 9 — жінка спалила БТР

Харківщина. Жінка власноруч спалила ворожий БТР за допомогою бендерівського смузі (коктейль Молотова), який кинула у російську техніку, а все тому, що українська нація непереможна.

Історія номер 10 — український капітан затопив російську яхту

Фото: marinetraffic

Фото: marinetraffic

Український моряк Тарас Остапчук в Іспанії затопив розкішну приватну яхту (вартістю 7 млн євро) віце-президента російського збройного концерну «Ростех» Олександра Міхєєва. Свій вчинок українець пояснив помстою за російські обстріли житлових будинків у Києві.

Історія номер 11, підсумок — декларування

Друзі, НАЗК повідомило, що “декларувати захоплені російські танки та іншу техніку не потрібно, адже вартість цього лайна не перевищує 100 прожиткових мінімумів (248 100 грн). Відповідно, подавати повідомлення про суттєві зміни в майновому стані протягом 10 днів в разі захоплення такого непотребу так само не потрібно (така от тавтологія)”.

 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки: ,

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: