Знайти работу в IT: у столиці пройде IT-конференція та ярмарок вакансій

11:31  |  09.09.2022
Хотіли пройти співбесіду на конференції айтішників? 17 вересня в “таємному місці” це стане можливим: деталі

Європейська асоціація програмної інженерії (EASE) 17 вересня проведе IT-конференцію та ярмарок вакансій в Києві. У заході візьмуть участь IT-компанії AllSTARSIT, VYMEX, KeepSolid, Quarks, 1000Geeks, CheckEye, Powercode Academy, Digital Data Consulting, Phonet. Говоритимуть про роботу та зміни в індустрії.

Гості заходу зможуть отримати інформацію про відкриті вакансії, пройти пробну співбесіду, перевірити свій рівень знань з конкретних спеціальностей та послухати мотиваційні виступи про сучасне ІТ.

“Попри війну сфера IT продовжує розвивається і залишається однією з найпривабливіших з точки зору працевлаштування та зарплатних очікувань. Разом з представниками IT-індустрії ми поговоримо про зміни, які зазнала сфера за останні місяці, розглянемо основні болі та шляхи їх вирішення, та презентуємо компанії, які продовжують поповнювати свої команди в умовах війни”, — каже Владислав Савченко, президент «Європейської асоціації програмної інженерії» EASE.

Любов Мочалова, CEO Європейської асоціації програмної інженерії, зазначає, що формат ярмарку вакансій дозволяє залучити велику кількість релевантних співробітників у компанії. Тому команда EASE продовжує реалізовувати такий формат заходу з урахуванням нових реалій:

“Ми проводимо активності за будь-якої нагоди. Що може бути зараз важливіше у нашій сфері аніж допомогти українцям знайти роботу, а компаніям, що попри все розвиваються — проявити себе. Тримаємо економічний IT фронт та показуємо світові, як потрібно працювати у найскладніших обставинах.

Команда ретельно підійшла до питання безпеки та підбору локації. Під час події буде посилена охорона, а місце проведення на широкий загал не повідомляється — його будуть знати зареєстровані учасники та гості особисто.

На заході можна поспілкуватися з представниками компаній на стендах, послухати виступи топів та фаундерів, пройти пробні співбесіди з HR.

Для кого подія?

  • представників ІТ сектору;
  • здобувачів роботи;
  • світчерів, які хочуть ввійти в айті;
  • для ІТ-фахівців рівня Junior, Middle, Senior.

Конференція пройде 17.09 з 10:00 до 16:00. Для гостей вхід вільний за попередньою реєстрацією, яку можна пройти за посиланням. Місце проведення заходу повідомлять зареєстрованим відвідувачам особисто -з міркувань безпеки. 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: