Жорстоке вбивство жінки у квітковому магазині: у Києві затримали чоловіка (відео)

18:21  |  04.01.2024
Жорстоке вбивство жінки у квітковому магазині: у Києві затримали чоловіка

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Чоловік накинувся на продавчиню, завдав їй численні удари ножем, після чого зняв із потерпілої золоті прикраси та втік. Фігуранту за скоєне загрожує до довічного ув’язнення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Інформація про виявлення жінки із тілесними ушкодженнями у приміщенні квіткового магазину на проспекті Голосіївському надійшла на спецлінію «102» близько 8 години ранку 2 січня.

Співробітники кримінальної поліції спільно з фахівцями управління кримінального аналізу розпочали оперативно-пошукові заходи.

Начальник управління карного розшуку поліції Києва Андрій Кічук повідомив, що за результатами кропіткої роботи усіх задіяних підрозділів поліції Києва, поліцейські відтворили хронологію подій та встановили чоловіка, який причетний до вбивства жінки:

«Того вечора 54-річна продавчиня знаходилась у приміщенні квіткового магазину. Близько дванадцятої години ночі до магазину зайшов невідомий, який почав із нею бесіду та за кілька хвилин пішов з кіоску. Згодом чоловік повернувся, накинувся на жінку та хаотично наніс їй численні удари ножем по тілу. Після зловмисник зняв із потерпілої золоті прикраси та зник з місця події. Однією із версій цього тяжкого злочину є вбивство з корисливих мотивів».

Вже за добу після скоєного оперативники затримали фігуранта у Голосіївському районі столиці. Ним виявився 37-річний іноземець, який не має постійного місця мешкання у столиці.

У нього слідчі вилучили речові докази: три золоті каблучки, які належали загиблій.

«Слідчим відділом Голосіївського управління поліції під процесуальним керівництвом Голосіївської окружної прокуратури фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна. Окрім того, ми перевіряємо причетність затриманого до вчинення інших злочинів на території столиці та України», – додав Андрій Кічук.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: