Жительку Київщини судитимуть за сексуальну експлуатацію своїх малолітніх дітей

16:43  |  22.05.2023
Жительку Київщини судитимуть за сексуальну експлуатацію своїх малолітніх дітей

Фото: npu.gov.ua

Слідчі Нацполіції скерували до суду обвинувальний акт щодо мешканки Київської області, яка за гроші передавала свою 13-річну дочку та 11-річного сина співучаснику злочинів для зйомок відеороликів порнографічного характеру.

Джерело: Управління комунікації Національної поліції України

Викрили злочини проти дітей оперативники Департаменту міграційної поліції спільно зі слідчими Головного слідчого управління Національної поліції України в лютому 2022 року.

У ході слідства поліцейські встановили, що фігурантка погодилася на пропозицію знайомого передавати йому своїх дітей для сексуальних розваг та виготовлення порнографічних матеріалів за винагороду від 100 до 500 гривень.

Встановлено, що фігурантка систематично передавала малолітню дочку та сина співучаснику злочину для відвідування лазні, де вчинялися розпусні дії відносно її дітей за участі інших повнолітніх осіб.

Щобільше – жінка також брала участь у сексуальному насильстві над дітьми.

Під час проведення санкціонованих обшуків у місцях, де вчинялися злочини проти дітей, а також за адресами мешкання фігурантів вилучено неспростовні докази їх злочинної діяльності: мобільну та комп’ютерну техніку, носії інформації з фото- та відеоматеріалами порнографічного характеру, виготовленими за участю неповнолітніх, а також інші речові докази.

Після проведення ряду експертиз та необхідних слідчих дій на підставі зібраних доказів до суду скеровано обвинувальний акт стосовно матері про вчинення нею злочинів, передбачених ч. 3 ст. 149 (Передача людини з метою сексуальної експлуатації, вчинена батьками щодо малолітніх осіб з використанням уразливого стану) та ч. 2. ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Обвинувачуваній загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Її співучаснику також оголошено про підозру у вчиненні зазначених злочинів. Розслідування кримінального провадження щодо нього триває.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: