Зґвалтування падчерки, створення та розповсюдження дитячої порнографії: поліція Київщини скерувала до суду обвинувальний акт відносно подружжя

16:22  |  26.02.2024
Зґвалтування падчерки, створення та розповсюдження дитячої порнографії: поліція Київщини скерувала до суду обвинувальний акт відносно подружжя

Фото: kv.npu.gov.ua

У листопаді минулого року правоохоронці повідомили про підозру чоловіку та жінці, які вчиняли злочинні дії щодо дітей. Подружжю загрожує довічне позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Київщини

Тоді поліцейські встановили, що жінка виготовила відеофайл порнографічного характеру за участі двох своїх доньок, 2011 та 2013 років народження, та розмістила його у мережі Інтернет.

Чоловік вчиняв дії сексуального характеру щодо однієї з падчерок, які разом з дружиною фільмували за допомогою відеотехніки. 

Подружжю було обрано запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. 

Викрили злочинну діяльність слідчі ГУНП в Київській області за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури та оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам в Київській області Департаменту кіберполіції Нацполіції України.

За процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури, слідчі поліції Київщини скерували до суду обвинувальний акт відносно жінки (ч. 2 ст. 28; ч. 1, 3, 4 ст. 301-1; ч. 2 ст. 156; ч. 6 ст. 152; ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України); та її чоловіка (ч. 2 ст. 28; ч. 1, 4 ст. 301-1; ч. 2 ст. 156; ч. 6 ст. 152, ч. 3 ст. 149, ч. 1 ст. 309  Кримінального кодексу України).

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: