«Залізний генерал»: Vivat випустить першу біографію Залужного

12:50  |  12.10.2022
Залужний

Перша біографія Валерія Залужного вийде у видавництві Vivat. Наразі обіцяна книга ще в процесі написання, а ім’я автора не розголошуватимуть з міркувань безпеки до відкриття передпродажу.

Джерело: генеральна директорка видавництва Юлія Орлова.

«Я не люблю клікбейтні заголовки, але зараз дійсно найочікуваніша книга не тільки в Україні, а й закордоном «Залізний генерал. Уроки людяності» !Перша біографія Валерія Залужного вийде у видавництві Vivat», — написала Орлова.

У видавництві поділилися, книга розповідатиме історію про сміливого та рішучого чоловіка, залізного генерала, який залишився людяним, щирим та байдужим до слави.

Це спроба показати Валерія Залужного насамперед як людину, якій довіряють мільйони. Книжка, написана найближчим свідком подій, дозволить зазирнути за лаштунки доленосних нарад, почути голоси тих, хто стоїть пліч-о-пліч і наближає перемогу, наголошують у Vivat.

«24 лютого 2022 року Валерій Залужний, віддаючи наказ, промовив слова, що стали символом українського спротиву: «Країна тримається на наших плечах». Відтоді понад вісім місяців залізні руки генерала кують нашу перемогу у російсько-українській війні.

Він приймає рішення, від яких залежить майбутнє України і кожного з нас. Він несе смерть ворогам і волю нашим землям. І «просто робить свою роботу», по-батьківськи і з жартами, бо гумор, як і боротьба, об’єднує. Він уособлює кожного воїна, що просто зараз зі зброєю у руках боронить нашу землю», — резюмувала гендиректорка видавництва.

Раніше ми писали, що киянам пояснили, чому у Дніпрі піднявся рівень води

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: