Забрав гроші у водія маршрутки: киянину повідомили про підозру

16:36  |  29.07.2024
Забрав гроші у водія маршрутки: киянину повідомили про підозру

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисника зупинили водії автобусів, які очікували виїзд на маршрут та передали його правоохоронцям. За скоєне фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація про грабіж. Заявник повідомив, що біля станції метро «Бориспільська» затримало чоловіка, який заволодів грошима у водія маршрутного автобуса та намагався втекти.

На місці події слідчо-оперативна група задокументувала правопорушення та поліцейські встановили, що на кінцевій зупинці громадського автотранспорту 24-річний місцевий мешканець, скориставшись тим, що водій відволікся, забрав з салону автобуса гроші, отримані за проїзд, в сумі 1700 гривень.

Чоловік побіг через ліс, водії маршруток наздогнали втікача та передали правоохоронцям.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Дарницького управління поліції розпочали кримінальне провадження ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану та за погодженням окружної прокуратури повідомили фігурантові про підозру.

Санкція статті передбачає покарання — до 10 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: