За фактом бійки на столичному Печерську двом порушникам слідчі повідомили про підозру

17:06  |  03.02.2023
За фактом бійки на столичному Печерську двом порушникам слідчі повідомили про підозру

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліцейські виявили відео із побиттям неповнолітнього невідомими особами поблизу торгового центру. За хуліганство, вчинене групою осіб, підозрюваним загрожує до чотирьох років ув’язнення. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва 

У одному із телеграм-каналів правоохоронці виявили відеозапис, на якому невідомі наносять тілесні ушкодження хлопцю.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом хуліганства та розпочали оперативно-розшукові заходи.

Як розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва, правоохоронці за допомоги аналітиків столичного главку вивчили всі записи із камер спостережень встановлених на фасадах будівель та встановлених в рамках програми «Безпечне місто» і встановили свідків даної події:

«З’ясувалось, що група молодиків під час конфлікту почала наносити тілесні ушкодження потерпілому, 2006 року народження. За результатами проведення оперативно-розшукових та аналітичних заходів вдалося встановити анкетні дані всіх учасників події. Ними виявилися кияни, троє з яких 2004 року народження та двоє неповнолітніх — 2007 року народження, з ними працюють працівники ювенальної превенції».

«Наразі за погодженням із Печерською окружною прокуратурою слідчі Печерського управління поліції повідомили двом учасникам події, 19-річним правопорушникам, про підозру у скоєні злочину, передбаченого частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України — хуліганство, вчинене групою осіб. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі. Слідчі дії тривають», — зазначив Андрій Дуброва.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: