«Я буду участвовать в следующих выборах мэра и вести свою политическую силу в Киевсовет», — Кличко

10:58  |  18.09.2019
Виталий Кличко обратился в НАБУ относительно заявлений Андрея Богдана

Фото: kyivcity.gov.ua

Мэр Киева Виталий Кличко будет участвовать в следующих выборах мэра столицы и поведет свою политическую силу в Киевский городской совет. Об этом он заявил на пресс-конференции по итогам консультаций с руководителями всех депутатских фракций Киевсовета о проведении сессии Киевсовета или досрочного прекращения его полномочий.

«Я буду боротися. За самоврядування в столиці, за інтереси киян, за місто Київ і Україну. Бо я бачу Київ європейським містом, а Україну – європейською державою. Я вже багато для цього зробив і ще багато потрібно зробити. Тому на наступних виборах я балотуватимусь на посаду мера столиці та вестиму свою політичну силу в Київраду», — сказал Кличко.

Он добавил, что Киевсовет в течение всего периода работы VIII созыва работал эффективно, но сегодня на депутатов оказывают давление.

«Київрада завжди працювала ефективно, але сьогодні відбувається зовнішній вплив, тиск на депутатів.  Щоб показати, як сказав керівник Офісу Президента, що Кличко, нібито, не керує Київрадою. І депутати кажуть, що з ними ведеться робота, щоб Київрада не працювала. Ця політична війна проти Віталія Кличка, у якій люди думають не про інтереси киян, а про свої амбіції, може вплинути на життєдіяльність міста. І це – не державницька позиція!», — подчеркнул мэр.

Также, по его словам, сейчас против мэра развернута грязная информационная кампания. Это свидетельствует о том, что предвыборная кампании в столице фактически началась.

«Передвиборча кампанія вже розпочалася. Ллється купа бруду, багато брехні і маніпуляцій в ефірі одного з найрейтинговіших телеканалів країни – «1+1». Це пов’язано з тим, що Віталій Кличко когось не влаштовує. До того ж, повноваження голови КМДА, що прописані в новому законопроекті про столицю, свідчать про розуміння того, що представник влади програє Кличку (на виборах міського голови). І тільки з цим пов’язана відверто брехлива і чорнушна кампанія проти мене», — сказал Виталий Кличко.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: