Всі.Свої проведуть маркети на Десятинній

17:00  |  13.08.2022
Всі Свої

Всі. Свої на Десятинній, 12 відновлюють маркети, на маркеті будуть представлені різні категорії товарів від 100 брендів.

Джерело: Всі. Свої

«П’ять місяців у нашій країні йде повномасштабна війна. Але вона не зламала та не зупинила українців: ні тих, хто захищає нашу незалежність на передовій, ні тих, хто працює на економічному фронті. Українські виробники продовжують створювати неймовірні патріотичні колекції, щоб привернути увагу всього світу до України.

Ми організовуємо Незалежний маркет, щоб об’єднати сміливі українські бренди та запропонувати вам унікальні вироби, які вже стали справжніми символами національної боротьби», — заявили на сторінці простору.

На маркеті будуть представлені різні категорії товарів від 100 брендів:

🔹 одяг;
🔹 взуття;
🔹 аксесуари;
🔹 товари для дому;
🔹 декор;
🔹 крафтові продукти.

Всі. Свої нагадали, що проведення маркету в умовах воєнного стану вимагає від гостей та організаторів дотримання певних правил. Так, у випадку оголошення повітряної тривоги, маркет буде призупинений до її відбою.

Під час тривоги гостей попросять перейти в укриття: на локації будуть вказівники про найближче бомбосховище. Маркет знову відчинить двері для відвідувачів після оголошення відбою тривоги.

Дата проведення — 27–28 серпня, локація — Десятинна, 12, час з 10:00–20:00.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: