Власників ТЦ каратимуть за нехтування повітряною тривогою

17:30  |  28.07.2022
ТЦ

Володимир Зеленський підписав документи, які передбачають відповідальність власників ТЦ та інших об’єктів де відбувається велике скупчення людей, за ігнорування повітряної тривоги.

Джерело: секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі українського телемарафону

«На засіданні Ставки Верховного головнокомандувача, які Володимир Олександрович постійно проводить, на одному засідання ми розглядали питання в який спосіб зробити так, щоб була відповідальність власників торгових центрів.

Відповідальність всіх відповідних осіб, керівників, за те що співробітники під час атаки перебувають в небезпеці. Більш того, я можу сказати, що Президент підписав відповідні документи про таку відповідальність», — розповів Данілов.

Нагадаємо, що раніше у головному управлінні ДСНС у місті Києві розробили низку рекомендацій щодо роботи торгових центрів, аби убезпечити відвідувачів.

Керівники ТЦ мають визначити, чи є у них укриття, на яку кількість людей воно розраховане. Крім того, в умовах воєнного стану рекомендується пропускати до ТЦ лише ту кількість осіб, яку торговий центр зможе вмістити в укритті.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: