Віталій Кличко закликав киян повідомляти правоохоронців про диверсійні групи

11:27  |  26.02.2022
Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до киян, підсумовуючи вечірнє протистояння. Очільник міста наголосив про необхідність залишатися в укритті та не виходити на вулицю без нагальної потреби.

«Друзі, дорогі кияни, ніч була складною, але російських військ в столиці немає. Ворог намагається прорватися в місто, зокрема зі сторони Гостомеля, Житомира — там агресори знешкоджені. Зараз у Києві діють, на жаль, диверсійні групи, було кілька зіткнень, перестрілки. Поранених станом на 6 ранку було 35 людей, в тому числі 2 дітей. Я прошу всіх зберігати витримку і залишатися в укриттях, бо ворог атакуватиме з повітря».

У житловий будинок на вулиці Лобановського, 60 влучила ракета, аварійні рятувальні служби зараз слідують туди. (За останньою інформацією від КМДА, здійснюється евакуація мешканців будинку через загрозу руйнування).

Мер міста додав, що в столиці облаштовують блок-пости, тому пересування по місту буде обмежене і ускладнене. Наразі відомо, що всі об’єкти критичної інфраструктури працюють, громадський транспорт їздить в кількості, достатній для перевезення працівників критичної інфраструктури міста.

Також Кличко закликав киян повідомляти правоохоронців про диверсійні групи. Це озброєні люди в цивільній формі, говорять російською.

«Будьте пильними, знищуйте мітки, які ворог розставив в столиці для наведення вогню», — наголосив очільник міста.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: