Виталий Кличко обратился в НАБУ относительно заявлений Андрея Богдана (фото)

12:15  |  01.08.2019
Виталий Кличко обратился в НАБУ относительно заявлений Андрея Богдана

Фото: kyivcity.gov.ua

Мэр Киева Виталий Кличко обратился в НАБУ, чтобы там открыли уголовное производство по заявлению руководителя Офиса Президента Андрея Богдана о предложении ему какими-то лицами взятки в размере 20 млн долларов. Об этом сообщили в пресс-службе КГГА.

«30 липня 2019 року на прес-конференції Керівник Офісу Президента України Андрій Богдан заявив представникам ЗМІ, що йому, в розмові, пропонували хабар у 20 мільйонів доларів. І, нібито, вказана розмова була здійснена в інтересах Київського міського голови, тобто у моїх інтересах. Я не уповноважував жодну особу на подібні «переговори»! А такі висловлювання пана Богдана, який є Керівником Офісу Президента України, підлягають перевірці у рамках досудового розслідування, оскільки можуть свідчити про вчинення кримінальних правопорушень. Якщо хтось до когось звертався, потрібно встановити хто, від чийого імені і з якою пропозицією. А також – з’ясувати чи отримала посадова особа неправомірну вигоду. Після цього слідчі мають або оголосити підозри встановленим особам, або я буду вимагати від пана Богдана вибачень за розповсюдження неправдивої інформації», – подчеркнул мэр столицы.

Он также отметил, что следствием подобных заявлений должна быть не только публикации их на пресс-конференциях.

Виталий Кличко обратился в НАБУ относительно заявлений Андрея Богдана Виталий Кличко обратился в НАБУ относительно заявлений Андрея Богдана Виталий Кличко обратился в НАБУ относительно заявлений Андрея Богдана

«Переконаний, що у НАБУ є всі можливості розслідувати оприлюднену інформацію і встановити істину в цій справі. І сподіваюся, що пан Богдан сприятиме розслідуванню. Якщо, звичайно, керівник Офісу Президента України, сказав журналістам правду», — сказал Кличко.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: