Військові та родини загиблих отримали сертифікати на квартири в Києві

16:43  |  27.09.2024
Військові та родини загиблих отримали сертифікати на квартири в Києві

Фото: kyivcity.gov.ua

Мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії вручив учасникам бойових дій, військовим, які отримали інвалідність на війні, та родинам загиблих Героїв ще 67 сертифікатів на квартири, закуплені за кошти бюджету міста.

Джерело: Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі

«Понад 100 тисяч киян та киянок боронять Україну на фронті. Київ продовжує піклуватися про наших Захисників. І забезпечення їх житлом – важливе питання для міста. Наразі в черзі на отримання житла у столиці перебувають майже 6 тисяч військових та членів родин загиблих Героїв. На законодавчому рівні держава закріпила їхнє право на отримання житла. Але реалізувати його вони не мають можливості. Тому Київ не стоїть осторонь. У 2023-му столиця придбала 107 квартир у будинку на просп. Академіка Глушкова. Саме у ньому – житло, сертифікати на яке військові та їхні родини сьогодні отримали. Будинок готовий до заселення, у квартирах зроблений ремонт», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що загалом цього року місто надало учасникам бойових дій та родинам загиблих 121 сертифікат на житло. А також 88 квартир столиця оплатила на умовах співфінансування 50/50.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: