Відвідайте «United Education Expo» – міжнародну виставку, присвячену здобуттю середньої та вищої освіти в Україні та за кордоном

14:19  |  20.01.2022
Запрошуємо українських школярів та їхніх батьків відвідати «United Education Expo» – міжнародну виставку, присвячену здобуттю середньої та вищої освіти.

Запрошуємо українських школярів та їхніх батьків відвідати «United Education Expo» – міжнародну виставку, присвячену здобуттю середньої та вищої освіти.

Виставка проходитиме з 29 по 30 квітня 2022 року у Міжнародному Виставковому Центрі за адресою: Броварський проспект 15, м. Київ.

Переваги відвідування «United Education Expo»:

  1. Найкращі навчальні заклади в одному місці. На вас чекають представники навчальних закладів України, США, Канади, Німеччини, Польщі та інших країн світу. Всього за декілька годин ви зможете ознайомитися з сотнями пропозиціями ринку освіти та обрати для себе кращий варіант.
  2. Актуальна інформація щодо умов вступу. Ви дізнаєтесь актуальні умови вступу до бажаного навчального закладу та зможете якісніше підготуватися до вступних іспитів.
  3. Нові дані про затребувані професії. Ви отримаєте актуальну інформацію про ринок праці та найбільш затребувані професії.
  4. Подробиці підготовчих програм. Ви дізнаєтеся подробиці програм по вступу до навчальних закладів та зможете підібрати найкращий для себе варіант.
  5. Покрокові інструкції щодо отримання освіти. Вас чекає покроковий план отримання середньої та вищої освіти в Україні та за кордоном – починаючи списком необхідних документів та закінчуючи допомогою з оформленням віз.
  6. Безкоштовний вхід. Для відвідувачів «United Education Expo» вхід безкоштовний. Ви зможете запросити на виставку родичів, друзів та знайомих.

Завітайте на захід, організований за підтримки Міністерства Освіти України

«United Education Expo» проводиться за підтримки іменитих партнерів. Серед них – інтернет-видання, представники бізнес-структур та Міністерство Освіти України.

Не проґавте можливість дати дитині освіту за кордоном і допомогти їй побудувати успішну кар’єру. Переходьте за посиланням та забирайте свій квиток на «United Education Expo» абсолютно безкоштовно!

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: