Відсьогодні інспектори благоустрою посилено контролюють законність продажу хвойних дерев у столиці

16:17  |  15.12.2022
Відсьогодні інспектори благоустрою посилено контролюють законність продажу хвойних дерев у столиці

Фото: kyivcity.gov.ua

Відсьогодні інспектори благоустрою посилено контролюють законність продажу хвойних дерев та новорічних прикрас, зроблених із хвої.

Джерело: Директор Департаменту міського благоустрою КМДА Тимур Ткаченко.

«У нашій країні війна, але це не означає що країна-агресор відніме у нас свято. Тим паче, у багатьох є діти, яким потрібно подарувати новорічний настрій. Відсьогодні стартували офіційні точки продажу новорічних дерев. Своєю чергою, інспектори благоустрою посилено контролюють розміщення місць продажу хвойних дерев та новорічних прикрас, зроблених із хвої. Якщо торгівля незаконна – інспектор вносить припис та складає адмінпротокол на порушників. Нагадую, що сума штрафу за порушення Правил благоустрою міста Києва за ст. 152 КУпАП складає від 340 до 1700 грн», – сказав Тимур Ткаченко.

Варто зазначити, що у столиці відсьогодні розпочинають роботу ярмарки із продажу натуральних хвойних дерев. Вони відкриватимуться поступово і працюватимуть до 31 грудня.

Усі натуральні ялинки мають бути чиповані або мати бирку (самоклейну етикетку) з усією інформацією про походження хвойного дерева.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: