Вбив сусіда через гучну музику: у Києві затримали чоловіка

13:46  |  16.02.2024
Вбив сусіда через гучну музику: у Києві затримали чоловіка

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник прийшов до потерпілого зробити зауваження через гучну музику та під час розмови тричі вдарив потерпілого ножем. Фігуранта затримано, йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва надійшло повідомлення про бійку, яка відбулась в одній з багатоповерхівок у Солом’янському районі.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили чоловіка із ножовими пораненнями грудної клітини, якого лікарі терміново госпіталізували до медичного закладу.

Надалі поліцейські з’ясували, що потерпілий у своїй квартирі разом зі знайомими розпивали алкогольні напої та гучно слухали музику.

В цей час до нього прийшов сусід з товаришем з вимогою припинити шум. Під час конфлікту один з чоловіків наніс власнику квартири три удари ножем у груди та втік.

Потерпілий від отриманих травм помер у лікарні.

Оперативники Солом’янського управління поліції за декілька годин розшукали та затримали зловмисника. Ним виявився киянин, 2002 року народження.

За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчій повідомив фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: