Вбив подругу та спалив тіло: поліцейські Київщини повідомили про підозру зловмиснику

20:52  |  19.03.2024
Вбив подругу та спалив тіло: поліцейські Київщини повідомили про підозру зловмиснику

Фото: kv.npu.gov.ua

15 березня під час гасіння пожежі в покинутій коморі у місті Буча, було виявлено обгоріле тіло 47-річної місцевої жительки. Експертиза показала — потерпіла мала ножові поранення. Невдовзі поліцейські встановили та затримали зловмисника. Чоловікові загрожує до 15 років за ґратами.

Джерело: Відділ комунікації поліції Київщини

Аби розшукати фігуранта, правоохоронці провели низку оперативних заходів. Як вдалося зʼясувати, того дня потерпіла бучанка, спільно зі своїм бойфрендом, вживали алкоголь.

Під час словесного конфлікту, чоловік взяв з кухонного столу ніж та завдав чотири удари в шию жінки, чим спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді різаної травми шиї з порушенням стравоходу та трахеї. Від отриманих травм вона померла на місці. 

Щоб приховати сліди злочину, підозрюваний загорнув тіло, виніс його в покинуте приміщення. А згодом, з метою остаточного приховування вбивства, повернувся, облив тіло та особисті речі жертви розчинником та підпалив. 

Слідчі, за процесуального керівництва Бучанської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Санкція статті за умисне вбивство передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: