Вбив двох жінок аби пограбувати: у Києві засудили чоловіка

17:15  |  06.02.2024
Приватний виконавець Київщини передав матеріали третім особам, через те, що пенсіонерка не давала йому хабар

За звинуваченням Шевченківської окружної прокуратури Києва чоловіка засудили до довічного позбавлення волі. Правоохоронці довели його вину у вбивстві двох жінок.

Джерело: Пресслужба Київської міської прокуратури

Зазначається, що прокурор у суді довів, що 55-річний обвинувачений вирішив вбити знайому та її доньку для того, щоб заволодіти їхнім майном.

«Завчасно розробивши план вбивства, чоловік дочекався поки жінки лягли спати. Зловмисник наблизився спочатку до 52-річної жінки, зв’язав їй руки та вразив електричним струмом, підключивши дріт до розетки. Ураження струмом і стало причиною смерті жінки», — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що потому обвинувачений зайшов до кімнати, де спала 30-річна дочка його знайомої та задушив її дротом.

Після цього чоловік викрав з квартири мобільні телефони, ноутбуки, гроші та документи вбитих.

Під час судового розгляду обвинувачений свою провину не визнав, у вчиненому не розкаявся. Крім того, він намагався виїхати з України одразу після вчинення злочинів, поінформували у прокуратурі.

Наразі вироком Шевченківського районного суду Києва чоловіка визнано винним та засуджено до максимального покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: